Előfizetés

Meghalt az árokba csapódó motor sofőrje Szabadszálláson

Árokba csapódott és életét vesztette egy motoros szombat hajnalban Szabadszálláson.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a balesetben a motoros utasa is megsérült.

Kizuhant a felboruló autóból, szörnyethalt a férfi Encsnél

Egy férfi életét vesztette szombat reggel 7 óra körül, miután árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Encs és Gibárt között - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A hátsó ülésen utazó férfi az autóból kizuhant így vesztette életét, a személygépjármű vezetője súlyos, a mellette ülő utasa könnyebb sérülést szenvedett. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Több mázsa dohánylevelet loptak el Kékcsén - Fotók!

Publikálás dátuma
2015.09.12. 10:55
FOTÓK: police.hu
Húsz mázsa dohánylevelet loptak el egy szárítóból Kékcsén, az elkövetőket a rendőrség elfogta - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombaton. A fő képre kattintva további fotókat láthat!

Fehérvári Marietta százados tájékoztatása szerint az egyik kékcsei porta udvarán lévő szárítóból péntek éjjel tulajdonították el az ipari értékesítésre váró dohányleveleket.

A rendőrkutya, aki rátalált a tolvForrás: police.hu

A rendőrkutya, aki rátalált a tolvajokra. Forrás: police.hu

A bejelentés után a rendőrök nyomkövető kutya segítségével találtak rá az elkövetőkre. A rendőrök egy 17 éves helyi és egy 30 éves rábapordányi lakost állítottak elő, egyiküknél meg is találták és lefoglalták az ellopott dohányleveleket.