Veszélyes anyagot szállító kamion borult árokba

Zalagyömörő külterületén egy veszélyes anyagot szállító kamion szenvedett balesetet, ezért a 84-es számú főutat teljes szélességében lezárták- informál a police.hu.

A személyi sérüléses közúti közlekedési baleset ta 84-es számú főút 27-es kilométerszelvényében történt. A veszélyes anyagot szállító kamion - eddig tisztázatlan körülmények között – az árokba hajtott, és felborult. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a főutat teljes szélességében lezárták. A rendőrök a forgalmat Zalagyömörő – Gógánfa – Szalafa – Mihályfa - Sümeg illetve Csabrendek – Szentimrefalva – Veszprémgalsa – Hosztót – Zalameggyes - Rigács települések belterületi útjain keresztül terelik.

Szerző

Meghalt egy asszony, akit elgázolt hajnalban egy autó

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt hajnalban a 62-es számú főút 37-es kilométerszelvényében (Börgöndpuszta külterületén). A rendelkezésre álló adatok alapján egy 63 éves nőt, eddig ismeretlen körülmények között egy Seregélyes irányából közlekedő 29 éves férfi járművével elgázolta - adja hírül a police.hu.

Az áldozat a baleset következtében olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle idején a forgalom az érintett útszakaszon –rendőri irányítás mellett- egy ideig félpályán haladt, a zárlatot fél 9 körül feloldották. 

Szerző

Tömegkarambolok az M3-ason - Lezárták az autópályát

Két tömeges karambol történt vasárnap este az M3-as autópálya Heves megyei szakaszán a Budapest felé vezető oldalon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt közölte, hogy az autópálya 78-as kilométerszelvényében - Gyöngyös közelében - hét gépjármű összeütközött. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján személyi sérülés nem történt.

Közölték, hogy ugyancsak a fővárosba vezető oldalon, a korábbi balesettől tíz kilométerrel távolabb, Ludas közelében öt személygépjármű összeütközött. Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján három ember szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést. Mindkét helyszínelést teljes útlezárás mellett végezték a rendőrök.

Frissítés: Ismét zavartalan a forgalom az M3-as autópálya Heves megyei szakaszán, a rendőrök befejezték a helyszínelést és feloldották a teljes útlezárásokat a Gyöngyös-kelet és a Ludas csomópontoknál.

Szerző