Álló autóba rohantak az egymásnak ütköző járművek - Sokkoló fotók!

Publikálás dátuma
2015.11.14. 16:15
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisteherautó Dunaharaszti határában, majd egy parkoló autónak csapódtak. A karambolozó járművek teljesen összetörtek.

Mindkét jármű vezetőjét kórházba vitték a mentők.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Szerző

Súlyosan sérült a felborult autó sofőrje

Lesodródott a 405-ös útról, árokba hajtott, majd visszacsapódott az útra egy autó Albertirsa térségében szombaton kora délután. A balesetben a sofőr súlyosan megsérült - tájékoztatott a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila közölte: a főút 4-es kilométerénél szerencsétlenül járt jármű - amelyben a vezető egyedül utazott - a tetejére borult. Az első jelenések szerint a sérültet az arra közlekedők emelték ki a kocsiból, majd helyszíni ellátás után mentőhelikopterrel kórházba vitték. Sérülései súlyosak.  A dabasi tűzoltók hozzáláttak a műszaki mentéshez, a főút érintett szakaszát lezárták - tette hozzá a szóvivő.

Szerző

Árokba csapódott a frontálisan ütköző autó a 22-esen

Ketten megsérültek egy közúti balesetben Szécsény közelében, a 22-es úton, az érintett útszakaszt lezárták - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szombaton.

Noskó Zsolt közölte: szombat reggel egy személygépkocsi megcsúszott, áttért a szemközti sávba, és összeütközött egy szabályosan közlekedő autóval, majd az árokba hajtott. A balesetben két ember megsérült. A baleset helyszínelését teljes útlezárás mellett kezdték meg a rendőrök, a főút forgalmát Ludányhalászi felé elterelik.

Szerző