Ismét járható az M0-ás déli szakasza

Befejezték a helyszínelést az M0-s autóúton, ismét zavartalanul halad a forgalom - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján pénteken kora délután.

Korábban az Útinform azt írta a honlapján, hogy két-három kilométeres torlódás alakult ki az M0-s déli szektorában, az M5-ös autópálya csomópontja előtt, ahol egy személyautó kamionnak ütközött. A baleset az M1-es felé vezető oldalon történt, csak a legbelső sáv volt járható.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset következtében a személyautóban megsérült egy ember.

Szerző

Baleset Pest megyében, több kilométeres dugó az M0-son

Két-három kilométeres torlódás alakult ki az M0-s autóút déli szektorában, az M5-ös autópálya csomópontja előtt, ahol egy személyautó kamionnak ütközött pénteken kora délután - közölte az Útinform a honlapján.

A baleset a 29. kilométer közelében, az M1-es felé vezető oldalon történt, csak a legbelső sáv járható. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján arról tájékoztatott, hogy a baleset következtében a személyautóban megsérült egy ember.

Szerző
Témák
baleset M0

Röntgen leplezte le a csempészcigit

Röntgenkészülék mutatta ki az ukrán hűtőkamionban elrejtett, 39 millió forint értékű csempészett cigarettát a záhonyi határállomáson.

A jármű a napokban Ukrajnából érkezett az átkelőhelyre, ahol röntgenberendezéssel vizsgálták át.  A pénzügyőröknek gyanús lett a hűtőkamion szállítmánya, ami tűzifa volt, ezért alaposan átvizsgálták a teherautót. A jármű tetején a hőszigetelésnél szerelési nyomokat találtak, ezért eltávolították azt, és egy üregre bukkantak, amelynek a zárását egy utólag házilag beépített hidraulikus emelő segítette. A rejtekhelyen több mint 43 ezer doboz, magyar adójegy nélküli cigaretta volt. A dohányárut lefoglalták, az ukrán sofőr ellen pedig költségvetési csalás miatt indítottak eljárást.

Szerző