Halálra gázoltak egy nőt Putnoknál

Halálra gázolt egy nőt kedden, kora este egy autó a 26-os számú főúton Putnok és Bánréve között - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Szabó Csilla elmondta, a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy szlovák rendszámú személyautó ütötte el a láthatósági mellény nélkül közlekedő gyalogost. A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A forgalom a helyszínelés ideje alatt is folyamatosan halad az érintett szakaszon.

Szerző

Késelés Ózdon - Elfogták a testvérpárt

Szóváltás után bántalmaztak és késsel többször megszúrtak Ózdon egy 33 éves helybéli férfit, aki súlyos sérüléseket szenvedett, a támadókat elfogták - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden.

 Szabó Csilla elmondta: egy ózdi testvérpár, egy 19 éves férfi és fiatalkorú öccse támadt rá a 33 éves férfira hétfő délután. A testvéreket egy órán belül elfogták, majd őrizetbe vették. Emberölés bűntett kísérletének gyanúja miatt indult eljárás ellenük, és kezdeményezik az előzetes letartóztatásukat.

Szerző
Témák
Ózd késelés
Frissítve: 2015.12.01. 21:03

Robbanótestre bukkanhattak a XI. kerületben

Elszállítják és egy közeli kijelölt helyen semmisítik meg azt a robbanótestet, amelyet a főváros XI. kerületében egy társasház udvarán találtak kedd délután - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje.

Várkonyi Melinda elmondta: a Köbölkút utcában kerti munka közben került elő a robbanótest. A tűzszerészek egy 82 milliméteres szovjet aknavetőgránátot azonosítottak. A háromemeletes társasházat korábban kiürítették, de a lakók már visszatérhettek otthonukba - tette hozzá a kommunikációs tiszt.

Szerző
Frissítve: 2015.12.01. 17:32