Villanyoszlopnak csapódott egy kamion az Árpád hídon

Villanyoszlopnak ütközött egy teherautó az Árpád hídon hétfő hajnalban, a balesetben egy ember megsérült - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság ügyeletese.

Dudás-Kanyog Andrea elmondta: a baleset az Árpád hídon Buda felé történt, a baleset helyszínelése befejeződött, és a villamosforgalom is elindult. Az Országos Mentőszolgálat ügyeletesének információi szerint egy embert könnyebb sérülésekkel szállítottak el a helyszínről.

Szerző

Halálos baleset a IX. kerületben

Publikálás dátuma
2015.12.13. 11:51
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Egy ember meghalt, két másik pedig a roncsok közé szorult, amikor két autó összeütközött vasárnap délelőtt a főváros IX. kerületében az Üllői úton a Pöttyös utca közelében - nyilatkozta Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Teljes szélességében le kellett zárni az Üllői utat a Határ út irányába. Mindkét autó szinte a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. Az egyik az oldalára borult és egyik utasa a roncsok alá szorult. Egy sérültet már kiszabadítottak a tűzoltók a roncsok közül egy másik mentésén pedig még dolgoznak.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Az Üllői út városból kifelé vezető oldalát teljesen lezárták, a befelé vezető oldalon pedig a háromból csak kettő sáv járható - tette hozzá Kisdi Máté.

Szerző

Elfogták a dohánybolti rablót (videó)

A megalapozott gyanú szerint egy helyi, 25 éves férfi rabolta ki egy Nemzeti Dohányboltot Szegeden - adta hírül a rendőrségi hírportál.

Rablás bűntette miatt rendelt el nyomozást a Szegedi Rendőrkapitányság, miután egy akkor még ismeretlen személyazonosságú férfi 2015. december 8-án kora este bement a Szeged, Vedres utcai Nemzeti Dohányboltba, ahol megfenyegette az alkalmazottat, majd a bevételt követelte. Miután megkapta annak egy részét, a helyszínről elmenekült. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói megállapították a férfi személyazonosságát, akit 2015. december 12-én Szegeden elfogtak.


A 25 éves férfit a Szegedi Rendőrkapitányság rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és előterjesztést tett az ügyészségen az előzetes letartóztatásának indítványozására.

Szerző