Előfizetés

Elgázolt egy férfit a vonat Tüskevárnál

Gázolás miatt vonatpótló autóbuszok közlekednek a Székesfehérvár-Veszprém-Celldömölk szakaszon, Devecser és Boba állomások között - közölte a Mávinform kedd reggel. 

A tájékoztatás szerint a vonat egy férfit gázolt el Kerta és Tüskevár között kora reggel. A helyszínelés idejére a két állomás között a vágányt lezárták, ezért vonatpótló buszok szállítják az utasokat Devecser és Boba állomások között. Az átszállások miatt 30-50 perccel hosszabb menetidőre kell számolniuk az arra utazóknak.

Elfogták a tatai rablógyilkost és társait - Videó!

Publikálás dátuma
2015.12.22. 09:15
FOTÓK: police.hu
Elfogták az egyik férfit, aki a gyanú szerint két hete olyan súlyosan bántalmazott egy idős tatai házaspárt, hogy annak férfitagja belehalt sérüléseibe - közölte a rendőrség a honlapján kedd hajnalban. Később hozzátették, hogy a gyanúsított társait is őrizetbe vették. A képre kattintva még több fotót láthat a rendőrségi akcióról!

 Az 54 éves miskolci Á. Gábort hétfőn fogták el a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói, akik őrizetbe vettek még egy miskolci és két felsőzsolcai férfit: a 47 éves L. Gusztávot, a 37 éves H. Ferencet és a 35 éves A. Gábort - olvasható a police.hu internetes oldalon.

Az adatok szerint Á. Gábor társaival december 7-én hajnalban betört egy tatai családi házba, bántalmazta az ott lakó idős házaspárt, majd az ingatlanban talált készpénzzel és arany ékszerekkel távozott a városból. A sértetteket életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, az idős férfi később életét vesztette. A rendőrség őrizetbe vette és emberöléssel gyanúsította meg Á. Gábort és társait, kezdeményezik az előzetes letartóztatásukat.

Autók lángoltak Zalában (fotó)

Publikálás dátuma
2015.12.22. 09:09
MTI Fotó: Varga György
Több autó és motor is megsemmisült abban a zalacsébi autójavító műhelyben és a mellette álló melléképületben, ahol kedd hajnalban tűz ütött ki - közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A tűzoltóknak reggelre sikerült eloltania a tüzet.

Cseresznyés Dániel felidézte, hogy hajnalban kapott lángra a mintegy 150 négyzetméteres autószerelő-műhely és a mellette álló, hasonló méretű melléképület. A tűz oltására három város tűzoltói vonultak a helyszínre, s végül nyolc vízsugárral, többórás munkával tudták megfékezni a lángokat, de az utómunkálatok még a reggeli órákban is tartottak. 

A tűzoltóknak két oxigénpalackot sikerült kihozniuk a lángok közül, két PB-palack azonban felrobbant. Személyi sérülés nem történt. A tűzesetben mindkét épület teljesen leégett, megsemmisült négy személyautó, egy motorkerékpár és egy kerti traktor, illetve más gépek, berendezések. A jelentős anyagi kárral járó eset okait tűzvizsgálat keretében tisztázzák a tűzoltók - közölte a szóvivő.