Megszüntették a gázszivárgást Kunszentmiklóson

Megszüntették a földgázszivárgást Kunszentmiklóson - közölte Kovács Andrea, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője péntek reggel.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábbi közleménye szerint a gáz egy sérült vezetékből áramlott a szabadba a Rákóczi Ferenc úton, ráadásul az úttest mindkét oldalán szivárgott az aszfalt alól.

A műszaki mentést végző kunszentmiklósi önkormányzati tűzoltók ötven méter sugarú biztonsági zónát jelöltek ki a szivárgás helyszíne körül. A mentés idejére a településen átvezető főútvonal érintett szakaszát is lezárták, a forgalmat elterelték. A szivárgást a helyszínre érkezett gázszolgáltató szüntette meg.

Szerző

Gázszivárgás Kunszentmiklóson

Sérült vezetékből földgáz áramlik a szabadba Kunszentmiklóson, a Rákóczi Ferenc úton - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság péntek reggel.

A gáz az úttest mindkét oldalán szivárog az aszfalt alól. A műszaki mentést végző kunszentmiklósi önkormányzati tűzoltók ötven méter sugarú biztonsági zónát jelöltek ki a szivárgás helyszíne körül. 

A településen átvezető főútvonal érintett szakaszát is lezárták, a forgalmat elterelik. A lakosságot tájékoztatták, a helyszínre várják a gázszolgáltató szakemberét is - olvasható a közleményben.

Szerző

Megtalálták a 4 éves kislányt

A rendőrök késő délelőtt Kecskeméten épségben megtalálták azt a négyéves kislányt, akit jelentős erőkkel kerestek eltűnése miatt. 

Az esettel összefüggésben továbbra is keresik a rendőrök a 42 éves budapesti Nagy Anitát, aki a jelenlegi adatok szerint a gondjaira bízott gyermeket 2015. december 13. és december 23. között ismeretlen helyre vitte.

A teljes cikket itt olvashatja!

Szerző