Személyautók égtek porrá - Fotók

Publikálás dátuma
2016.01.02. 14:29
MTI Fotó: Kiss Dániel
Tűzoltók dolgoztak egy hetvenöt négyzetméter alapterületű garázsban keletkezett tűz oltásán Szekszárdon, a Kerékhegy utcában 2016. január 1-jén, este.

A garázsban négy személyautó kapott lángra, a tűz nem érintett lakóépületet, így senki sem sérült meg.

MTI Fotó: Kiss Dániel

MTI Fotó: Kiss Dániel

Szerző

Teltházas balettelőadások az Operaházban

Az elmúlt évben végig telt házzal mentek a balettelőadások a Magyar Állami Operaházban - mondta a Magyar Nemzeti Balett igazgatója egy közszolgálati csatorna műsorában, szombaton.

Ez azt jelenti, hogy a jegyek 90-95 százaléka elkelt valamennyi előadásra - közölte Solymosi Tamás. Hozzátette, hogy az Operaház olyan programot állított össze, amelyben mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő produkciót.

Közlése szerint a magyar balettművészek rendkívül magas technikai színvonalon játszanak, és a felkészülést orosz és osztrák balettmesterek is segítik.

Szerző
Témák
balett operaház

Pataky Attilának szívgyógyszert kell szednie

Súlyos állapota után otthon, szerettei körében lábadozik Pataky Attila, akit karácsony előtt kellett sürgősen kórházba szállítani, mert egy hétköznapi betegség során sok vért vesztett - írja a Blikk.

Az Edda frontembere azóta szerencsére sokkal jobban van, de előtte pokoli kínokon és rengeteg kellemetlen vizsgálaton ment keresztül. A rockernek most sok gyógyszert kell szednie, főleg azért, mert vérvesztesége miatt a szívével is gondok adódtak. Az egyik vidéki koncert után kapott el egy hasmenéses fertőzést, ami meglévő aranyérproblémáját csak súlyosbította. Ez indította el a lavinát: vérének 35 százalékát elveszítette, amitől infarktusközeli állapotba került. Az időben kapott gondos orvosi ellátás és vér mentette meg az életét. 

– Eddig szó szerint úgy éreztem magamat, mintha egy vasrúddal összevertek volna. Jártányi erőm sem volt napokon keresztül, de most már úgy érzem, kezd visszatérni az energiám, jobb az étvágyam is. Igaz, rengeteg gyógyszert és vitamint kell szednem, hogy jó állapotba kerüljek a két hét múlva esedékes aranyérműtétre. A gyógyszereket főleg a szívemre kaptam, miután a rosszullétem miatt kis híján leállt - nyilatkozta a lapnak a korábbinál hallhatóan jobb hangulatban lévő Pataky Attila, aki a szilvesztert pezsgőzés helyett most kivételesen vitaminkoktéllal ünnepelte.

A teljes cikket itt olvashatja.

Szerző