Előfizetés

Rendőrautó ütközött a XX. kerületben - Fotók

Publikálás dátuma
2016.01.16. 20:33
MTI Fotó: Lakatos Péter
Rendőrautó ütközött személyautóval a fővárosban a Helsinki út és a Torontál utca kereszteződésében szombat délután - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata.

Dudás-Kanyog Andrea sajtóügyeletes elmondta: a rendőrautó megkülönböztető fény- és hangjelzést használt. A baleset okait még vizsgálják - tette hozzá.

MTI Fotó: Lakatos Péter

MTI Fotó: Lakatos Péter


Személyi sérülés nem történt, a baleset a közúti forgalmat nem akadályozza - mondta.

A Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán megjelent információk szerint a H6-os HÉV Pesterzsébet felső és Dunaharaszti külső között egy vágányon közlekedik a baleset miatt.

Vonat ütközött egy kocsival Hajdú-Biharban

Személyvonat és személygépkocsi ütközött össze Sáránd belterületén, a Kond vezér utcai vasúti átjáróban szombat este - közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság megbízott szóvivője.

Rácz Máté tájékoztatása szerint a személyautóban két, a vonaton pedig közel harminc ember utazott. A balesetben senki nem sérült meg

A Mávinform arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a helyszínelés ideje alatt vonatpótló autóbusz közlekedik Sáránd és Debrecen között, az átszállások miatt 40-50 perccel hosszabb a menetidő a Debrecen-Nagykereki vonalon.

Brutális karambol a Kőbányai úton (fotók)

Publikálás dátuma
2016.01.16. 20:24
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Felborult egy autó a főváros X. kerületében a Kőbányai úton, miután összeütközött egy másik kocsival. A jármű teljesen szétroncsolódott, a balesetben ketten sérültek.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán