Ki lehet az M0-son elgázolt gyalogos? - A lakosság segítségét kérik

Gyalogost gázolt el egy személyautó vasárnapra virradóra az M0-ás autóúton Gyál külterületén, az elhunyt férfi azonosításához a lakosság segítségét kérik - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az M0-s gyáli szakaszán az úttesten gyalogló férfit tisztázatlan körülmények között ütötte el egy személyautó. A helyszíni és a halottszemlét lefolytatták, azonban az elhunyt férfi személyazonosságát nem lehetett megállapítani. A rendelkezésre álló adatok szerint az elgázolt férfi 50 év körüli, körülbelül 165-170 centiméter magas, normál testalkatú, haja fekete, rövidre nyírt. Fila feliratú bőrkabátot, fekete színű kötött pulóvert, kék színű farmernadrágot és szürke hótaposó csizmát viselt. A férfi jobb vádliján egy körülbelül 10 centiméter hosszú, krokodilt ábrázoló tetoválás látható. A rendőrség kéri, hogy aki felismeri az elhunytat, jelentkezzen a Dabasi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-1-236-28-83-as telefonszámot, illetve az ingyenes rendőrségi segélyhívók valamelyikét.

Szerző

Csúnya baleset - Troli roncsolt a Dózsa György úton

Publikálás dátuma
2016.02.02. 15:17
Forrás: BKK/Facebook
Trolibusz és személyautó ütközött a Dózsa György út és a Délibáb utca kereszteződésében a főváros VI. kerületében kedden kora délután - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté elmondta: az autó vezetője megsérült, a mentők kórházba vitték. A menetrend szerint közlekedő trolibuszon 24-en utaztak, közülük senki nem sérült meg.

A baleset miatt a Dózsa György úton négyből három sávot lezártak, a forgalom egy sávon haladhat. A környéken nagy torlódásra kell számítani.

A Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán azt írta: a 75-ös trolibusz helyett a teljes vonalon pótlóbuszok járnak a baleset miatt.

Szerző

Ez maradt karambolozó kisteherautóból - Fotók

Publikálás dátuma
2016.02.02. 15:00
MTI Fotók: Mihádák Zoltán
Egy sódert szállító teherautó és két 3,5 tonnás kisteherautó rohant egymásba a 6-os főúton Érd közelében kedd kora délután, a balesetben hárman megsérültek - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila elmondta: a főút 20-as és 24-es kilométerszelvénye közötti karambol során az egyik sofőr beszorult a roncsba, ahonnan az érdi tűzoltók emelték ki. Az első jelentések szerint a férfi súlyos sérüléseket szenvedett, míg a másik két sofőrt könnyebb sérülésekkel ápolják. Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére lezárták.

Szerző