Karambolozott a kormányszóvivő

Kovács Zoltán kormányszóvivő péntek reggel autóbalesetet szenvedett Budapesten - közölte a Kormányszóvivői Iroda.

 Tájékoztatásuk szerint a XII. kerületi Szent Orbán téren történt balesetben senki sem sérült meg. Sajtóértesülések szerint a kormányszóvivőt a TV2 reggeli műsorába várták, valószínűleg ezért igyekezett.

Szerző

Gyerekekkel teli iskolabusz karambolozott (Videó)

Iskolabusz ütközött egy autóval New Jersey-ben, az autó sofőrje nem élte túl a balesetet. Négy gyerek és két felnőtt megsérült - írja a faktor.hu.

A baleset egy kétsávos úton történt egy településen, 35 mérföldre Philadelphiától. Az autó sofőrje olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A buszon utazó diákok 11 és 17 év közöttiek, kisebb sérüléseket szereztek. A buszvezető és segédje azonban súlyosabban megsérültek, őket is kórházba vitték.

A helyszínen készített videón a busz az oldalára borulva látható, az összetört autó pedig egy ponyvával van letakarva.

Szerző

Kigyulladt egy asztalosműhely Veszprémben

Kigyulladt egy 300 négyzetméter alapterületű asztalosműhely csütörtök délután Veszprémben - tájékoztatott a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Csépányi-Barczi Petra közölte, a Veszprém északi iparterületén, a Kistó utcában található épület tetőszerkezete és belső terének egy része is ég. Az oltásban közel húsz tűzoltó vesz részt a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával. Az egységek a tüzet körülhatárolták, és az égő épületből kihoztak egy gépkocsit, valamint egy gázpalackot - tette hozzá a szóvivő. A tűzben az elsődleges információk szerint senki nem sérült meg.

Szerző