Előfizetés

Balhé a klubban - Nyomoznak a DVTK játékosai után

Helyi sajtóértesülés szerint a DVTK Jegesmedvék több jégkorongozója is érintett abban az ügyben, amelyben a Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság gyanújával folytat büntetőeljárást.

A címvédő, a mostani idényben alapszakaszgyőztes DVTK Jegesmedvék több játékosa konfliktusba keveredett szombatról vasárnapra virradó éjszaka egy miskolci szórakozóhelyen a diósgyőri klub szurkolóival - adta hírül az Észak-Magyarország című napilap kedden. A rendőrség azt közölte, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság vétségének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen elkövetőkkel szemben.

A diósgyőri klub a honlapján "különösen fájónak" nevezte az esetet, hozzátéve: megkezdték az információk gyűjtését, és belső vizsgálat keretében tárják fel a történteket. Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense azt közölte: az ügy jelenlegi szakaszában adatokat, információkat gyűjtenek, és tanúkat hallgatnak meg.

Késsel fenyegette a trafikost - Őt keresi a rendőrség (Videó!)

A rendőrség keresi azt a férfit, aki egy XX. kerületi dohánybolt alkalmazottját fenyegette meg egy késsel - olvasható a police.hu oldalon.

A férfi bement a dohányboltba és az ott dolgozó alkalmazottat egy késsel megfenyegetve felszólította a bevétel átadására. Amikor a sértett ennek nem tett eleget, a férfi értékszerzés nélkül elhagyta a helyszínt.

Az elkövető 20-30 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas férfi. A bűncselekmény elkövetésekor zöld színű, háromnegyedes vastag dzsekit, kék színű farmert és fekete cipőt viselt. Arcát egy szürkés árnyalatú sállal eltakarta. Az elkövetéshez használt eszköz egy piros nyelű háztartási konyhakés volt, amely a nyéllel együtt körülbelül 20 centiméter hosszú volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya kéri, hogy aki a személyleírás alapján felismeri a férfit, jelentkezzen az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Őrjöngő férfihez riasztották a TEK-et - VIDEÓ!

Dühöngő férfiról érkezett bejelentés a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságra tegnap délután. A helyszínre a Tatabányai Rendőrkapitányság járőrei és a mentőszolgálat munkatársai együtt vonultak ki. A 46 éves tatabányai férfi egy késsel bevonult háza egyik szobájába és onnan a rendőrök többszöri felszólítására sem volt hajlandó kijönni - írja a police.hu.

Miután a rendőröket nem engedte be és a járőrök sehogy sem tudták lecsillapítani a férfit, a  megyei rendőr-főkapitányság a Terrorelhárítási Központ közreműködését kérte. A TEK műveleti egysége behatolt a lakásba, ahol elfogták Sz. Zoltánt. A férfi önmagán és a Terrorelhárítási Központ egyik munkatársán is könnyebb sérülést ejtett. Elfogását követően a férfit a mentősök kórházba vitték. A férfi ellen a büntetőeljárást a Központi Nyomozó Főügyészség folytatja le.