Előfizetés

Bankrablás az Oktogonnál - Ezt a férfit keresi a rendőrség! - VIDEÓ!

Publikálás dátuma
2016.02.24. 12:16
Forrás: police.hu
Az eddigi információk szerint egy férfi szerdán 9 óra 40 perc körül bement egy Budapest VI., Oktogon téri bankfiókba, majd az egyik alkalmazottat fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegetve felszólította a bevétel átadására. Az alkalmazott ennek eleget tett, a férfi a pénzzel elmenekült a helyszínről. Az eset során nem sérült meg senki.  

A Citibank szóvivője, Hencz Éva azt közölte az MTI-vel, hogy délelőtt kirabolták az Oktogon téri fiókjukat. Kiemelte, hogy a rablásban senki nem sérült meg, a dolgozók és az ügyfelek biztonságban vannak, a banknak azonban "kisebb mértékű" anyagi kára keletkezett.

"Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ügyfélszolgálat zavartalan működését minél előbb helyreállítsuk" - írta a szóvivő, hozzátéve: együttműködnek a nyomozókkal az ügy felderítése érdekében.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 (80) 555-111-es "Telefontanú" zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Tragédia! A harmadikról vetette a mélybe magát egy nő

Kedden késő délután egy nő ugrott ki egy szegedi ötemeletes társasházi lakás harmadik emeleti ablakából - írja a Délmagyar. 

Több mentőautó és rendőr is érkezett a helyszínre. A létrás kocsival vonuló tűzoltókat az utolsó pillanatban fordították vissza.

Szemtanúk azt mondták, negyed 6 előtt egy perccel hívták a rendőröket azzal, hogy a ház egyik harmadik emeleti lakásának ablakában kint ül egy nő. Megpróbáltágyőzködni, hogy ne vesse le magát, de mire a rendőrök kiértek, a nő már leugrott.

A portál úgy tudja, a pincelejáró betonjára esett. Információik szerint a mentőknek sikerült stabilizálniuk az állapotát, és súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. 

Figyeljen! Baleset az M7-esen

Árokba borult egy tehergépkocsi az M7-es autópályán Balatonfenyvesnél szerdán, emiatt az érintett szakaszon csak egy sávon lehet közlekedni Nagykanizsa irányába - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a teherautó eddig tisztázatlan körülmények között tért le az útról és borult árokba. A balesetben ketten megsérültek, őket a mentők kórházba vitték.

A forgalom jelenleg rendőri irányítás mellett a belső sávon halad - tette hozzá a somogyi rendőr-főkapitányság.