Fegyverrel indult bulizni a részeg sofőr - Fotók

Publikálás dátuma
2016.03.20. 11:19

Egy illegálisan tartott pisztollyal és a hozzá tartózó 83 lőszerrel indult diszkóba egy tömörkényi férfi, a rendőrök őrizetbe vették - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap.

Szabó Szilvia közölte, állampolgári bejelentés szerint a negyvenéves férfi ittasan egy fegyvernek látszó tárggyal indult el személygépkocsijával egy kiskunfélegyházi szórakozóhelyre pénteken hajnalban. A rendőrök Tömörkény belterületén megállították, átvizsgálták autóját, amelyben egy engedély nélkül tartott, működőképes maroklőfegyvert, valamint 83 lőszert találtak, amit lefoglaltak. Hozzátette: az is kiderült, a férfi ittasan ült a volán mögé.

A gyanúsított kihallgatásakor elismerte a terhére rótt bűncselekmények elkövetését. Ellene lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettének és járművezetés ittas állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, kezdeményezték előzetes letartóztatását - tudata a szóvivő.

 

Szerző

Kigyulladt lakás - Füstmérgezés végzett egy emberrel Győrben

Füstmérgezésben meghalt egy ember, miután kigyulladt egy társasházi lakás vasárnap hajnalban Győrben. A mentők további három embert füstmérgezés gyanúja miatt kórházba vittek - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.

Schreindler Ágnes elmondta, hogy a Szent Imre úti társasház egyik első emeleti helyiségében mintegy tíz négyzetméteren égtek a berendezési tárgyak.

Az oltás idejére a társasház 15 lakásából összesen 33 embert menekítettek ki a tűzoltók, ők az épület átszellőztetése után visszatérhettek otthonaikba.

A tűzzel érintett lakáson kívül zavartalan a közműszolgáltatás a társasházban. 

Szerző

Horrorbaleset: rommá tört a terepjáróval ütköző kocsi - Fotók

Publikálás dátuma
2016.03.19. 19:46
MTI Fotó: Donka Ferenc
Összeütközött két autó szombaton délután Hódmezővásárhelyen, egy ember életét vesztette, egy pedig súlyosan megsérült - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK!

Szabó Szilvia közölte, a Csomrokányi úton haladt egy terepjáró, amikor neki jobboldalról, a Szoboszlai utcából érkező személyautó megpróbált áthajtani a kereszteződésen úgy, hogy nem adta meg az elsőbbséget. A terepjáró oldalról nekiütközött az autónak, amelyben ketten ültek.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Utasa az elsődleges adatok szerint súlyos sérüléseket szenvedett.  A terepjáróban is ketten ültek, ők nem sérültek meg.

Szerző