A kézműves sörök kivétel nélkül, csak természetes összevetőkből állnak, tartósítószer- és adalékanyag mentesek. Egyre több lehetőség van ezeket a söröket pubokban, éttermekben, szakboltokban és pár nagyobb üzletláncban megkóstolni vagy megvenni üvegben, de olyan még nem volt eddig, ahonnan frissen, hidegen, a legtökéletesebb formában vihetik haza, és élvezhetik az otthonukban azt az érzést, mintha ott és akkor csapolták volna. Számos kisebb, vidéki sörfőzde létezik Magyarországon, nemzetközileg is elismert, díjnyertes söröket főznek, ám nem palackoznak, csak csapolt formában érhetők el a söreik. A Csapházban az ő termékeiket is megtalálhatják.
Eddig csak és kizárólag magyar kézműves söröket forgalmazott a cég, ám a negyedik generációs holland Budels sörfőzde 9 kézműves biosörével itt kapható Magyarország legtöbb biosöre. A sörfőzde modern, folyamatosan fejlesztett technológiával, de a régi kézműves hagyományok figyelembevételével készíti söreit. Lágy, tiszta forrásvizet használva, legjobb árpamalátákkal, legfinomabb komlókkal és speciális élesztőkkel érik el a kifinomult harmóniát söreikben azok számára, akik az ismertebb márkákat kedvelik, de azok számára is, akik különleges íz világot keresik.
Pilsner, szűretlen világos, mézes, barna, erős ale, radler, bajor és belga búzasör mellett, két eddig ritkaságnak számító, világos és barna alkoholmentes biosör is megtalálható. (x)