Damu Roland megmutatta újszülött kislányát - Fotó

Publikálás dátuma
2016.04.11. 19:40
Korábbi felvétel. FOTÓ: Népszava
Damu Rolandéknak vasárnap született meg kislányuk, aki bár a vártnál egy hónappal korábban érkezett, de állítólag egészséges. Ennek ellenére a színész még tegnap és ma is mindenkit arra kért, hogy imádkozzon a kicsiért. A büszke apa most az első babfotóval lepte meg rajongóit közösségi oldalán.

"Íme, az én gyönyörű kislányom, Damu Maya! Imádkozzatok az egészségéért!" - írta saját Facebook-oldalára a színész, pont úgy, ahogy tegnap este kérte a kicsiért aggódó rajongóit. A kislány mindössze 1670 grammal és 44 centivel jött világra, azóta inkubátorban van.

Íme, az én gyönyörű kislányom!!! Damu Maya! :-) <3 Imádkozzatok az egészségéért! Puszi mindenkinek!

Közzétette: Damu Roland – 2016. április 11.

Edina nem tagadta, hogy terhessége alatt alkoholt ivott és dohányzott, sőt azzal vádolta Damut, hogy megverte. A színész ezt tagadta, de már korábban elköltözött a nőtől egy színészotthonba. A kislány felügyeleti jogát már a terhesség alatt elvették a szülőktől. A hírek szerint Maya kis súlyú ugyan, de egészséges.

Az örömhírről a Blikk számolt be először. A lap megkérdezett egy nőgyógyászt is, hogy milyen veszélyei és kockázatai lehetnek a koraszülésnek, az orvos pedig azt mondta, hogy Maja számára valószínűleg csak most kezdődnek az igazi megpróbáltatások, speciális vizsgálatok, kontrollok és gondozások sorával. Nem csoda, ha a színész nagyon aggódott a kislányáért és az édesanyáért a szülés után is, és arra kért mindenkit, hogy imádkozzanak értük.

Szerző
Frissítve: 2016.04.11. 19:58