Előfizetés

Holttestre bukkantak egy pápateszéri házban

Egy holttestet találtak a tűzoltók egy családi házban hétfő hajnalban a lángok megfékezése után a Veszprém megyei Pápateszéren - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

A tájékoztatás szerint a mintegy ötven négyzetméter alapterületű családi ház teljes terjedelmében égett. A tűzhöz Pápáról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik három vízsugárral oltották el a lángokat, miközben egy gázpalackot is kihoztak az épületből. A munkálatok közben a családi ház tetőszerkezete beomlott.  A lángok eloltása után a tűzoltók megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. Az OKF elsődleges információi szerint az egyik helyiségben egy holttestet is találtak.

Halálos karambol az 1-esen - Fotók

Publikálás dátuma
2016.04.18. 10:23
FOTÓK: police.hu
Halálos baleset történt az 1-es főút Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán hétfőn kora hajnalban, a megyeszékhely határában, Győr és Abda között, ahol egy kisteherautó és egy gépkocsi ütközött össze. A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK!

A balesethez kiérkezett győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A személyautó vezetője az ütközés következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A helyszínelési és műszaki mentési munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

FOTÓ: police.hu

FOTÓ: police.hu

 

Tűz pusztít a szegedi ipari parkban - Kimerültek a tűzoltók

Publikálás dátuma
2016.04.18. 10:12
MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Harminc tűzoltó dolgozik a Szegeden, a DÉLÉP ipari parkban egy hulladékhasznosítással foglalkozó cég telephelyén vasárnap délután keletkezett tűz oltása - tájékoztatott a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfőn reggel.

Molnár Krisztina elmondta, a telephelyen ledarált kommunális hulladék gyulladt meg. A tűzoltók széthúzzák a hatméteres hulladékhalmokat, hogy a parázsló anyagot lehűtsék, és habbal lefedjék. De a hulladék a hab eloszlása után folyamatosan újragyullad. Hozzátette: a munkálatok előreláthatólag estig elhúzódnak. A katasztrófavédelmi mobillaborja folyamatosan méréseket végez, nincs veszélyes anyag a levegőben. A tűzben személyi sérülés nem történt, a kimerültség miatt néhány tűzoltó szorult orvosi ellátására - mondta a szóvivő.