Előfizetés

Várkonyi Andrea így búcsúzott a Tényektől - Videó!

Publikálás dátuma
2016.04.30. 11:07
Forrás: Tények/Facebook
Várkonyi Andrea péntek este utoljára vezette a TV2 Tények című műsorát. A híradóstól a műsor végén kollégája, Pachmann Péter egy hatalmas virágcsokorral köszönt el, amit a műsorvezető két puszival hálált meg, majd 16 év után ő is elbúcsúzott a nézőktől. 

Pachmann a hírműsor végén előkapott egy virágcsokrot az asztal alól, és úgy búcsúzott el műsorvezetőtársától: "Andikám! Emlékszem, amikor 16 évvel ezelőtt bejöttél, vörös-barnás hajad volt – imádtam. Határozott csaj voltál, most meg egy nagyon szép, gyönyörű nő lettél, aki még okos is – ez nagyon fontos. Figyu, nagyon fogsz hiányozni! Azt nem mondom, hogy visszavárunk, mert ősztől itt vagy, össze fogunk még kacsintgatni a folyosón" - mondta a híradós, amit Várkonyi kicsit meg is könnyezett.

Ezután a távozó műsorvezető fordult a nézők felé, és úgy zárta le 16 éves munkásságát a Tényeknél, ami egyébként pont Pachmann Péterrel kezdődött: - Akkor ez az a pillanat, amikor utoljára köszönök el Önöktől – legalábbis itt a Tényekben. Szeretném megköszönni ezt a 15 évet Önöknek is és kollegáimnak is, akikkel a közös munkának minden percet élveztem ezek alatt a hosszú évek alatt. Ősszel találkozunk egy másik műsorban. Viszontlátásra! – búcsúzott a népszerű híradós.

A könnyes búcsú pillanatait ide kattintva nézheti meg, 1:02:50-től!