Szörnyethalt az elgázolt nő - Keresik a cserbenhagyót!

Elgázolt egy gyalogost, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott egy autós hétfőn hajnalban Miskolcon. A baleset áldozata, egy 40 éves nő a helyszínen meghalt, a sofőrt keresik - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Dobi Tamás elmondta: a baleset a Csermőkei és a Martinász út kereszteződésében történt, a rendőrség segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

Szerző

Meg akarta ölni - Kalapáccsal támadt alvó feleségére egy férfi

Kalapáccsal támadt alvó feleségére egy férfi hétfőre virradó éjszaka Szombathelyen, az asszonyt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a mentők, az elkövetőt körözik - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Kazmar Enikő elmondta: a férfi egy kalapáccsal többször fejbe vágta alvó feleségét, akinek testét egy éles tárggyal többször megvágta, majd elmenekült a lakásból.

Hozzátette: az asszonyt a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték a szombathelyi Markusovszky kórházba.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a 32 éves szombathelyi férfit emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt keresi, fényképét közzétették a police.hu portálon.

Szerző
Témák
támadás

Baleset miatt teljes útzár az M35-ösön

Baleset miatt Hajdúböszörménynél lezárták az M35-ös autópálya Debrecenből Budapestre vezető oldalát vasárnap délután, két ember megsérült - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Az autópálya érintett szakszán egy személyautó, eddig tisztázatlan okból, a szalagkorlátnak csapódott. A helyszíni szemle idejére a forgalmat a hajdúböszörményi lehajtónál a 35-ös számú főútra tereli a rendőrség. Rácz Máté, a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság megbízott szóvivője elmondta, hogy hajdúböszörményi és hajdúnánási tűzoltók érkeztek a helyszínre. A baleset egyik sérültjét a mentők segítségével a tűzoltók emelték ki a járműből.

Szerző
Témák
baleset útzár M35