Előfizetés

Ledarálta a vonat az autót - Szörnyethalt a sofőr (Fotók)

Publikálás dátuma
2016.05.22. 09:57
Fotók: MTI/Mihádák Zoltán
Vonattal ütközött egy személyautó Dabas és Hernád között vasárnap hajnalban. Az autó vezetője a helyszínen életét vesztette - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A tájékoztatás szerint a személyautó és a Lajosmizse és Budapest között közlekedő vonat eddig tisztázatlan okból és körülmények között ütközött össze az Öregországúti átjárónál. A Dabasi Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapja szerint a vonat mintegy száz méterrel tolta el az átjárótól az autót. A vonat utasai közül senki sem sérült meg.

A hatósági helyszínelés idejére a két állomás között a vágányt lezárták, ezért ott várhatóan vonatpótló buszok közlekednek. Forgalomba állásukig a Budapest-Lajosmizse vonalon 120-140 perces késésekre kell számítani - közölte a Mávinform az MTI-vel. Tájékoztatása szerint a baleset idején a fénysorompó üzemszerűen működött az átjárónál.

Lezuhant egy vitorlázórepülő Gyöngyösön

Felszállás közben baleset szenvedett egy vitorlázó repülő Gyöngyös közelében, a pilóta súlyosan megsérült - közölte honlapján a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.     

A pipishegyi repülőtéren történt baleset sérültjét a mentők emelték ki a repülőből. A rendőrség tájékoztatása szerint a pilóta egyedül volt a vitorlázó repülőben.

Tragédia! Mélybe vetette magát másfél éves gyermekével az anya

Publikálás dátuma
2016.05.21. 19:22
Fotók: MTI/Mihádák Zoltán
Karjában másfél éves kislányával ugrott ki egy nő egy magas házból szombaton a fővárosban - mondta Dudás-Kanyog Andrea, az ORFK ügyeletvezetője az MTI-vel.    

Az ügyeletvezető elmondta: a rendőrség arról kapott értesítést, hogy két holttestet találtak a XV. kerületi Nyírpalota utcában. A rendőrök megállapították, hogy a 35 éves nő karjában a kislánnyal ugrott ki az épület 16. szintjéről. A BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntette miatt, szakértő bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.