Előfizetés

Somló Tamást nem lehet műteni

Publikálás dátuma
2016.06.02. 13:44
Fotó: Facebook/Somló Tamás
Hetek óta csak találgatja a közvélemény, mi lehet Somló Tamással, a zenész ugyanis a hírek szerint ki-be járkál egy budai kórházból. A Bors értesülései szerint az LGT énekese ismét otthon lábadozik, kiengedték a kórházból. Azonban nem biztos, hogy ez feltétlen bizakodásra ad okot.

A lap informátora szerint Somló olyan gyenge, hogy nem tudták megműteni. A ze­nésznek egyfajta hasi beavatkozásra lenne szüksége, de vé­szesen lefogyott – a hírek szerint alig negyvenöt kiló –, szervezete legyengült, és amíg fel nem erősödik, nem lehet végrehajtani az operációt.

Addig is otthonában családja és egy szakképzett ápoló van a segítségére a nap huszonnégy órájában. Somló betegségének súlyosságára utalhat, hogy hazautazott hozzá az Egyesült Államokból diákkori szerelme és első felesége, Léna, ő szintén segít a zenész körüli teendőkben.

Somlónál korábban daganatot diagnosztizáltak, félő, hogy ez a súlyos betegség újult ki a közelmúltban. Az utóbbi időben csillapíthatatlan csuklás is kínozta, ami rendkívül megviselte a zenészt.