Előfizetés

Brutális karambol - Szörnyethalt a frontális ütközésben a 33-ason (Fotók)

Publikálás dátuma
2016.06.19. 18:29
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Egy ember meghalt, ketten megsérültek abban a balesetben, amely a Debrecenhez tartozó Kismacs közelében a 33-as főúton történt vasárnap kora délután - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtósa.

Vajta Szilvia tájékoztatása szerint a főút 102-es kilométerénél két személyautó eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan ütközött. Egy ember már a helyszínen életét vesztette, a két sérültet a mentők kórházba vitték. Rácz Máté, a katasztrófavédelem megyei megbízott szóvivője elmondta: az ütközés akkora volt, hogy mind az elhunytat, mind a sérülteket feszítővas segítségével tudták kiszabadítani a roncsokból. A 33-as főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták a helyszínelés és a mentés idejére a forgalmat mindkét irányból elterelik - tette hozzá.

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

 

Kigyulladt autó, súlyos baleset az M7-esen

Több baleset is történt az M7-es autópályán a hétvégén. Szombat délután egy autó gyulladt ki Táska térségében, vasárnap reggel pedig a Budapest felé vezető oldalán, a 231. kilométerszelvénynél egy kamion és egy kisbusz ütközött össze, a karambolnak súlyos sérültje is van. 

Táska térségében, az autópálya 154+400-as kilométerszelvényében kigyulladt egy személygépjármű szombat délután. Személyi sérülés nem történt, a műszaki mentés idején a belső sávon haladt a forgalom Budapest irányába.

Vasárnap reggel Személyi az autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 231. kilométerszelvénynél egy kamion és egy kisbusz ütközött össze. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint egy személy könnyű, egy másik pedig súlyos sérülést szenvedett. A helyszínelés idejére a rendőrök az autópálya balesettel érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalom a leállósávon haladt, a rendőrök az autósok fokozott figyelmét kérte.

Szörnyethalt egy férfi a volkswagen-es gázolásban (fotók)

Publikálás dátuma
2016.06.19. 10:32
FOTÓK: police.hu
Személyautó ütött el szombaton késő este az 52-es számú főúton, Kecskemét közelében egy gyalogost, aki belehalt sérüléseibe - tudatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője. A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK!

Árvai Edina tájékoztatása szerint a főút 7-es kilométerszelvényénél egy személygépkocsi eddig tisztázatlan okból elütött egy gyalogosan közlekedő férfit, aki a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés idejére az érintett szakaszon rendőri forgalomirányítás mellett, félpályán haladhat a forgalom - tette hozzá.