Előfizetés

Meghalt egy férfi a székesfehérvári karambolban

Életét vesztette egy férfi a 8123-as út 11-es kilométerénél Székesfehérvár és Zámoly között, ahol két személyautó összeütközött. Az utat teljes szélességében lezárták - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense vasárnap.

Horváth Diána elmondta, hogy a forgalmat Székesfehérvárnál és Zámolynál a 81-es útra terelik. Farkas-Bozsik Gábor katasztrófavédelmi szóvivő tájékoztatása szerint a balesetben öten súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedtek. Három embert a székesfehérvári tűzoltók szabadítottak ki a roncsokból. A helyszínen mentőhelikopter segíti a sérültek ellátását.

Brutális karambol - Szörnyethalt a frontális ütközésben a 33-ason (Fotók)

Publikálás dátuma
2016.06.19. 18:29
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Egy ember meghalt, ketten megsérültek abban a balesetben, amely a Debrecenhez tartozó Kismacs közelében a 33-as főúton történt vasárnap kora délután - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtósa.

Vajta Szilvia tájékoztatása szerint a főút 102-es kilométerénél két személyautó eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan ütközött. Egy ember már a helyszínen életét vesztette, a két sérültet a mentők kórházba vitték. Rácz Máté, a katasztrófavédelem megyei megbízott szóvivője elmondta: az ütközés akkora volt, hogy mind az elhunytat, mind a sérülteket feszítővas segítségével tudták kiszabadítani a roncsokból. A 33-as főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták a helyszínelés és a mentés idejére a forgalmat mindkét irányból elterelik - tette hozzá.

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

 

Kigyulladt autó, súlyos baleset az M7-esen

Több baleset is történt az M7-es autópályán a hétvégén. Szombat délután egy autó gyulladt ki Táska térségében, vasárnap reggel pedig a Budapest felé vezető oldalán, a 231. kilométerszelvénynél egy kamion és egy kisbusz ütközött össze, a karambolnak súlyos sérültje is van. 

Táska térségében, az autópálya 154+400-as kilométerszelvényében kigyulladt egy személygépjármű szombat délután. Személyi sérülés nem történt, a műszaki mentés idején a belső sávon haladt a forgalom Budapest irányába.

Vasárnap reggel Személyi az autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 231. kilométerszelvénynél egy kamion és egy kisbusz ütközött össze. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint egy személy könnyű, egy másik pedig súlyos sérülést szenvedett. A helyszínelés idejére a rendőrök az autópálya balesettel érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalom a leállósávon haladt, a rendőrök az autósok fokozott figyelmét kérte.