Előfizetés

Karambol Várpalotánál - Lezárták a 8-as főutat

Személyi sérüléssel járó baleset történt a 8-as főúton Várpalotánál a 30-as kilométernél szombaton délután fél egy körül, a rendőrség a főutat teljes szélességében lezárta - közölte honlapján a rendőrség.

A balesetben két jármű ütközött össze egyelőre tisztázatlan körülmények között. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség a főutat teljes szélességében lezárta, a forgalmat a 7020-as számú útra terelik mindkét irányból.

Halálos ütközés - Sokkoló fotók Pitvarosról

Publikálás dátuma
2016.07.02. 13:26
FOTÓ: police.hu
Befejeződött a helyszíni szemle, így zavartalanul haladhat a forgalom Pitvaros belterületén, a Kossuth Lajos utcában.

Hajnali 5 óra tájban egy Ambrózfalva felé közlekedő személyautó lesodródott az úttestről, villanyoszlopnak ütközött, majd felborult. A járművezető a helyszínen életét vesztette, a gépkocsiban tartózkodó 4 utas sérülést szenvedett - olvasható a police.hu oldalon.

Az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben a helyszínelés és a műszaki mentés idejére, amelynek befejezését követően a rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották. A Makói Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Kamionbaleset - Teljes útzár Dunavarsánynál

Összeütközött két kamion szombat délelőtt tíz óra körül Dunavarsánynál, a Taksony és Bugyi közötti úton, az egyiknek a sofőrje a roncsba szorult - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila elmondta: a mentés idejére teljes útzárt rendeltek el, rendőrök terelik a forgalmat. A helyszínen mentőautó és helikopter is van - mondta el. Hozzátette, hogy a kamionok sódert szállítottak, és úgynevezett utoléréses baleset történt.