Előfizetés

Felüljáróról zuhant le egy autó

Publikálás dátuma
2016.07.02. 20:13
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Lezuhant egy autó a felüljáróról a 405-ös úton Újlengyelnél szombat délután 4 óra körül, a roncsba szorult sofőrt a tűzoltók szabadították ki. Az autóban csak a sofőr tartózkodott, akit mentőhelikopter vitt el a helyszínről.

Karambol Várpalotánál - Lezárták a 8-as főutat

Személyi sérüléssel járó baleset történt a 8-as főúton Várpalotánál a 30-as kilométernél szombaton délután fél egy körül, a rendőrség a főutat teljes szélességében lezárta - közölte honlapján a rendőrség.

A balesetben két jármű ütközött össze egyelőre tisztázatlan körülmények között. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség a főutat teljes szélességében lezárta, a forgalmat a 7020-as számú útra terelik mindkét irányból.

Halálos ütközés - Sokkoló fotók Pitvarosról

Publikálás dátuma
2016.07.02. 13:26
FOTÓ: police.hu
Befejeződött a helyszíni szemle, így zavartalanul haladhat a forgalom Pitvaros belterületén, a Kossuth Lajos utcában.

Hajnali 5 óra tájban egy Ambrózfalva felé közlekedő személyautó lesodródott az úttestről, villanyoszlopnak ütközött, majd felborult. A járművezető a helyszínen életét vesztette, a gépkocsiban tartózkodó 4 utas sérülést szenvedett - olvasható a police.hu oldalon.

Az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben a helyszínelés és a műszaki mentés idejére, amelynek befejezését követően a rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották. A Makói Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.