Újabb családi dráma? - Gyerekholttestek az égő családi házban

Publikálás dátuma
2016.07.04. 09:26
Illusztráció/Thinkstock
Egy lángokban álló családi házhoz riasztották a tűzoltókat hétfőre virradóra Törökszentmiklóson - közölte a katasztrófavédelem internetes oldalán. A családi ház teljes terjedelmében égett, amikor a tűzoltók kiérkeztek a helyszínre. Az épületből egy sérült embert kihoztak, őt a mentők kórházba vitték. Az első hírek arról szóltak, hogy a lángok eloltását követően az épület átvizsgálásakor három  holttestet találtak a tűzoltók. 

Később a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője közölte, hogy a tűzoltók  egy negyedik holttestet is találtak a családi ház romjai között. A három környező épületből tizenegy embert menekítettek ki biztonsági okokból a hatóságok. 


Valamivel déli 12 óra után újabb drámai információ érkezett: kiderült, hogy a négy halottból három gyermek. Az Országos Mentőszolgálat Észak-alföldi mentőszervezet Jász-Nagykun-Szolnok megyei kirendeltségének vezetője elmondta, hogy a gyerekek 8 és 13 év közöttiek. A negyedik áldozat egy felnőtt férfi, a még éve talált asszony testfelületének 90 százaléka megégett, a koponyája is megsérült.  Őt jelenleg a budapesti Szent István Kórházban ápolják.  

Szerző
Frissítve: 2016.07.04. 20:14

Iszonyat! Négy kisgyermekét késelte halálra egy asszony

Publikálás dátuma
2016.07.03. 13:55
A kép illusztráció FOTÓ: Getty Images
Négy gyermekét késelte halálra egy anya Tennessee-ben – közölték az amerikai állam hatóságai. 

Mind a négy gyermek ötévesnél kisebb volt. A holttesteket a rendőrök találták meg az asszony lakásában. Egy négyéves kisfiú, valamint egy hároméves, egy kétéves és egy hathónapos kisgyermek halt meg. Az asszony hétéves fia elmenekült - írja a hir24.

Az asszonyt azonnal őrizetbe vették, amint megtalálták a gyerekeket. A seriff azt mondta, keresik a választ a miértre.

Az egyik szomszéd elmondta: nem ismerte különösebben a családot, de mindig látta őket játszani az udvaron, és szerettek játszani a kutyájával. „Amennyire én láttam, nyílt, barátságos gyerekek voltak” – mondta.

A cikket itt olvashatja!

Szerző

Elhajtott a megégett ember

Hajnali 4 óra körül az 5-ös számú főút 109-es kilométerénél található parkolóban eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó kigyulladt. Az autóban tartózkodó 31 éves kiskunfélegyházi férfi segítségére sietett egy szintén kiskunfélegyházi lakos, aki segített az autó sofőrjének kiszabadulni az égő gépjárműből. 

A bajba jutott férfi a segítője személyautójába -annak engedélye nélkül- beszállt és elindult Kecskemét irányába, majd útközben egy családi ház kertjébe hajtott és felborult. Az égési sérülések következtében a helyszínen életét vesztette - adta hírül a rendőrség a police.hu oldalon.

Szerző