Műteni kell Demjén Ferencet

Publikálás dátuma
2016.08.03. 10:15
Forrás: Facebook/Demjén Ferenc
Demjén Ferenc június közepén törte el jobb felkarját egy fellépése után a Hősök terén, de a sérülése azóta sem akar gyógyulni, ezért meg kell műteni az énekest - írja a Bors.

Ahogy lapunk is megírta, Demjén az  „Itt élned, halnod kell!„ című zenés rockmusical bemutatója után törte el a karját a Hősök terén, ám az énekes nem is emlékszik, hogy történt pontosan a baleset. Az orvosa júniusban még megnyugtatta, mondván, hogy semmi komolyabb baj nincs, a törés nem súlyos, a három héttel későbbi kontrollvizsgálaton azonban kiderült, hogy nem gyógyul rendesen a sérülés.

Demjén törött karral is koncertezett már július 1-én. Forrás: Facebook

Demjén törött karral is koncertezett már július 1-én. Forrás: Facebook

– Meg kell operálni a karomat. Nem úgy forrtak össze a csontok, ahogy kellett volna – számol be a fejleményről Demjén a Borsnak. – Most folyik az egyeztetés az orvosokkal, hogy mikor műtsenek, mert nem szeretnék koncertet lemondani. A rehabilitációm is a színpadon fog történni – mondta, hozzátéve, hogy ez a megoldás is jobb, mintha így maradna, és nem tudná használni a karját. Rózsi kijelentette, hogy nem fél a műtéttől, ami várhatóan augusztus végén lesz, addig pedig ugyanúgy koncertezik, mintha mi sem történt volna.

Szerző