Megkéselte 80 éves élettársát egy 79 éves férfi

 Megkéselte 80 éves élettársát egy 79 éves férfi Budakalászon péntek délután, a gyanúsítottat elfogták, emberölés kísérlete miatt indult eljárás - közölte a rendőrség.

A jelenlegi adatok szerint szóváltást követően többször is megszúrta élettársát egy 79 éves férfi budakalászi otthonukban. A sértettet súlyos állapotban vitték kórházba, a férfit a rendőrök a helyszínen elfogták.

Az ügyben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés kísérletének gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

Szerző

"Roncsderbi" az M0-áson

Eddig tisztázatlan okból ütközött össze négy személygépkocs délután az M0-ás autóút 26-os kilométerszelvényében Dunaharasztinál, egy ember megsérült - írja police.hu. 

További négy személygépkocsi ütközött össze az autóút 20-as kilométerszelvényénél is, ahol személyi sérülés nem történt. A balesetekkel érintett útszakaszon egy-egy sáv forgalomkorlátozás miatt nem járható.

Szerző

Ledarálta a villamos az autót, ketten meghaltak - Fotók

Publikálás dátuma
2016.08.05. 20:06
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Újabb halálos áldozata van a péntek délutáni budapesti XIV. kerületi balesetnek, mivel a kórházba szállítás után meghalt annak az autónak az utasa is, amelyik villamossal ütközött az Erzsébet királyné útján - közölte a rendőrség a honlapján pénteken késő este.

A police.hu tájékoztatása szerint az újabb áldozat egy 30 éves nő.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjének korábbi közlése szerint az autót vezető férfi a helyszínen meghalt, míg a mentőszolgálat ügyeletese elmondta, hogy a baleset másik sérültjét életveszélyes állapotban vitték kórházba. Az autóban egy férfi és egy nő ült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság honlapján közölte, hogy az Erzsébet királyné útja a Lőcsei út és a Nagy Lajos király útja között ismét járható.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Szerző