Buszon fosztogattak, a sört is elvették - Őket keresi a rendőrség (Videó)

Publikálás dátuma
2016.08.11. 16:53
Forrás: police.hu
Három férfi fényes nappal, délután fosztott ki egy utast a 97E jelzésű buszon a fővárosi XVII. kerületben, a sértett nyakából a nyakláncát is kitépték, és a nála lévő két üveg sört is elvették. A rendőrség a biztonsági kamera felvételével keresi a fosztogatókat.

Két ismeretlen férfi a Budapest XVII. kerületében közlekedő, 97E jelzésű buszon odalépett az egyik utashoz, a nyakából az ezüst nyakláncot kitépték, majd több alkalommal megütötték és elvették a kezében lévő két üveg sört is. A bűncselekmény elkövetésében segítette őket egy idős férfi ismerősük is. A három férfi az Olcsva utcai megállóban szállt le a járműről. Az elkövetőkről videófelvétel áll rendelkezésre.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható személyekről, tartózkodási helyeikről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06 (1) 253-2340 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén - olvasható a police.hu-n.

Szerző

Tizenegymilliós sikkasztással vádolnak egy postai pénztárost

Jelentős értékre elkövetett sikkasztás miatt emelt vádat a Budakörnyéki Járási Ügyészség az ellen a nő ellen, aki egy piliscsabai posta pénztárosaként 11 millió forintot vett ki jogosulatlanul a kasszából-

A nő - aki főként nagyobb összegű készpénzfizetési tranzakciók lebonyolításával és készpénzváltással foglalkozott - 2015 szeptemberében az egyik napi zárás után egyedül maradt a postán. Ezt az alkalmat kihasználva a pénztárban lévő készpénzből több mint 11 millió forintot vett ki.

A járási ügyészség felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására, pénzkezeléssel összefüggő foglalkozástól való eltiltásra tett indítványt a vádlottal szemben, akinek ügyét a Budakörnyéki Járásbíróság tárgyalja majd.

Szerző
Témák
sikkasztás posta

Gyilkosság Tatán - Megfojtotta a feleségét, majd elásta

A szántóföldön ásta el felesége holttestét az a 45 éves tatai férfi, aki ellen szerdán emelt vádat a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség. 

Tájékoztatásuk szerint a férfi nem tudta elfogadni, hogy felesége el akarta hagyni; az asszony ezt tavaly november 13-áról 14-ére virradóra közölte férjével. Másnap együtt mentek el győri munkahelyükről. Úton hazafelé összevesztek és a vita hevében a férfi - miután nem tudta meggyőzni feleségét, hogy ne hagyja el őt - megfojtotta az asszonyt. A nő holttestét kocsija csomagtartójába tette, majd Komáromban vett egy ásót, amivel egy Tatához közeli szántóföldön elásta az asszonyt. Ismerőseinek azt hazudta, felesége külföldre ment, de nem tudja, hogy hová. A hatóságok a holttestet december végén fedezték fel, a férfit 5-15 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethetik.

Szerző
Témák
gyilkosság Tata