Késsel fenyegette az eladót - De nem a bevételt akarta

A középkorú gönci férfi születésnapján leküzdhetetlen vágyat érzett. Ám nem a bevétel után fájt a foga, a késsel fenyegetőzve egy kólát és egy fagyit követelt - írja a police.hu. Az üdítőből megelégedett egy fél literessel, ám a gombócokból kilencet akart.

 A sértett tartva a támadástól átadta a kért termékeket, sérülése nem keletkezett - írja honlapján a rendőrség. A nyomozók azonosították, majd 2016. augusztus 23-án a délutáni órákban elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a rablót. A gyanúsított kihallgatása során védekezésében előadta, hogy semmire sem emlékszik, mert erősen ittas állapotban volt, mivel a születésnapját ünnepelte. Az Encsi Rendőrkapitányság előterjesztéssel élt a terhelt előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására is az illetékes járási ügyészségen.

Szerző

"Fegyveres" összecsapás volt éjszaka Budapesten

Publikálás dátuma
2016.08.24. 10:39
Illusztráció/Thinkstock
Gáz-riasztó fegyver és kés is előkerült két társaság összeszólalkozása következtében éjszaka Budapest belvárosában - tudatja a police.hu

0 óra 30 perc körül egy három és egy négy fős társaság - előzetes szóváltást követően - a VII.kerületi  Erzsébet körúton egymásnak esett. Egy 24 éves budapesti lakos gáz-riasztó fegyverből több lövést is leadott, ami után az "ellentábor" egyik tagja többször is hátba szúrta. A riasztott rendőrök három fiatalt a helyszínen elfogtak, a hátba szúrt, és súlyosan sérült férfit  - az elsődleges adatok szerint - lakásáról vitték az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetbe. Két társa elmenekült a helyszínről, őket a rendőrség keresi. Az esettel kapcsolatos további adatgyűjtés folyamatban van.

Szerző

Frontális ütközés Nyékládházánál

Baleset miatt teljes szélességében lezárták a 35-ös főutat Nyékládháza és Muhi között - közölte kedden este honlapján a rendőrség.

A tájékoztatás szerint két autó frontálisan ütközött össze ezen a szakaszon, a balesetben egy ember megsérült; az útzár idejére a főút forgalmát mindkét irányba Hejőkeresztúr felé terelik.

Szerző