Előfizetés

Zámbó Jimmy fia 80 milliós örökséget tapsolt el?

Publikálás dátuma
2016.10.19. 11:18
Forrás: Facebook/Zámbó Krisztián hivatalos oldala
Zámbó Jimmy majdnem félmilliárdos örökséget hagyott a szeretteire, amiből az énekes két fia 80-80, az özvegy pedig 240 milliót kapott - állítja a Király testvére, Zámbó Tihamér. A Bors szerint azonban hiába volt jogdíjakból és ingóságokból származó hatalmas vagyon, Jimmy fia a folyamatos "habzsi-dőzsivel" elverte a 80 millióját.

Az örökség felét az özvegy kapta, a másik felét pedig a három gyermek, azaz a fiúk 80-80, az özvegy pedig 240 millió forintot örökölt - árulta el a Borsnak Zámbó Tihamér, a legendás énekes testvére. Amikor a lap arról kérdezte a nagybácsit, hogy ilyen komoly örökség után Zámbó Krisztián miért él még mindig albérletben, azt mondta: "Hát bolond! A habzsi-dőzsi, ugye!"

Jimmy fia most nem nyilatkozott a bulvárlapnak, korábban azonban az Aktívnak már elmondta, hogy a jogdíjakból és az ingóságokból az édesapja 80 millió forint körüli összeget hagyott rá, három évvel ezelőtt viszont már arra panaszkodott, hogy úszik az adósságokban, hiába jelentette meg életrajzi könyvét, a siker elmaradt.

"Nemcsak egy autót vett el tőlem a bank, végrehajtás is van a házamon. Hat-hét éve vettem fel svájcifrank-alapú hitelt a családi házunkra, ahol az édesanyámmal éltünk. Talán a legrosszabbkor, hiszen a válság kirobbanása után egy év alatt a törlesztőm száznyolc­ezerről kétszáztízre nőtt, azóta meg már lassan inkább megtriplázódott" - ezt még 2013-ban árulta el Krisztián a Frizbi című műsorban.