Körúti robbantás - Súlyos depresszió fenyegeti a gyanúsítottat

Publikálás dátuma
2016.10.24. 11:16
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
A Fidesz-kormánnyal rendkívül lojális, vélhetőleg ezért gyakran exkluzív információk birtokába jutó, és hirdetésekkel alaposan kitömött Magyar Idők úgy értesült, hogy "DEPRESSZIÓBA ZUHANT A ROBBANTÓ". (csak egyetlen baráti megjegyzés a kollégáknak: az őrizetbe vett fiatalember egyelőre nem "a robbantó", hanem a "gyanúsított.")  

Mély depresszióba esett a Teréz körúti robbantás letartóztatott gyanúsítottja – adja hírül már korrektebb megfogalmazással a lap. Mint írják, egyszemélyes cellájában folyamatosan figyelik a fiatalembert, aki egyáltalán nem működik együtt a hatóságokkal. Az elfogásáról, majd előállításáról készült rendőrségi videón is látszik, hogy P. Lászlót sokként érte a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységének akciója. A 23 éves férfi lábra sem tudott állni az őt ért trauma következtében, a kommandósok a hóna alá nyúlva cipelték fel Budapesten, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) emeleti kihallgatóhelyiségébe. A Magyar Idők úgy tudja, hogy a depresszió tüneteit mutató gyanúsítottat jelenleg a Gyorskocsi utcai büntetés-végrehajtási intézetben egy fokozottan védett cellában őrzik. Amikor kihallgatásával próbálkoznak és kiviszik a helyiségből, előbb kéz- és lábbilincset kap egy rácson keresztül, és csak ezután nyitják ki a cella ajtaját.

Szerző

Halálos gázolás Arnótnál

Gyalogost gázolt egy autó Arnót külterületén vasárnap este, a férfi a helyszínen meghalt - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

 Szabó Csilla elmondta, hogy a baleset az Arnótra bevezető útszakaszon történt, az utat a rendőrök a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták.

Szerző
Témák
gázolás Arnót

Halálos motoros baleset Székesfehérváron

Személyautóval ütközött egy motorkerékpáros vasárnap Székesfehérváron, a motoros a helyszínen meghalt - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitanyság ügyeletes sajtószóvivője.

Kiss Z. Edward elmondta, hogy a baleset a Budai út kivezető szakaszán történt, egy személygépkocsi balra kanyarodás közben ütközött a motorkerékpárossal. A baleset áldozata egy 61 éves férfi - tette hozzá a szóvivő.

Szerző