Előfizetés

Vállalja-e a felelősséget a kormánypropaganda a rendőrgyilkosságért?

Publikálás dátuma
2016.10.29. 08:21

Három kérdésünk is van a szerdai, ismert neonáci által elkövetett rendőrgyilkosság ügyében.

1. A szolgálatok 2009 óta szemmel tartották Győrköst, az ismert neonácit, aki a birtokán katonai kiképzőtáborokat szervezett és gépkarabélyokat tartott. Vajon mije lett volna, ha nem tartják szemmel? Aknavetője? Vállról indítható rakétája? Harckocsi százada? Nukleáris robbanófeje?

2. Már-már ott tartunk, hogy egy bolti tolvaj elfogását is TEK intézi. A körúton robbantó pszichopatához egész konvojjal mentek Karmacsra. Igaz, el is tévedtek. De egy közismert milicistához, akihez eleve azért szálltak ki, mert a lakossági bejelentés szerint fegyvereket birtokolt (...), vajon miért nem eleve Orbán kommandóját küldték?

3. És a talán legfontosabb: Győrkös és bandája, az MNA, ismert volt a kiképzőtáborairól, a katonai öltözékeiről, a félkatonai jellegéről. (...) Győrkös a beteg, náci képzelete visszaigazolását állami szinten látta viszont. (...) Joggal háborodott föl, hogy veszélyben a haza, személyesen az ő élete is, erre jönnek a rendőrök, és meg akarják fosztani a fegyvereitől. (...) Törvényszerű következmény volt, hogy védekezni fog.(...) Belátják-e már a kormánykommunikáció boszorkánykonyháiban, mint szabadítottak Magyarországra?