De mi történt? - Hosszú Katinkát kizárták az úszó ob. egyik számából

Publikálás dátuma
2016.11.05. 15:46
Forrás: Facebook/Hosszú Katinka
Sajnos ma délelőtt kizártak az 50 gyors előfutamában, 'szabálytalan rajt' miatt...így már biztos nem lesz meg a csúcsdöntés, nem tudom majd megnyerni az összes számot .- jelent meg  a szöveg a világklasszis úszónő Facebook-oldalán. A bejegyzés alapján a hírt ugyan az MTI is kiadta, de nem szolgált egyéb információval/magyarázattal, pusztán annyit tettek hozzá, hogy Hosszú az ob első három napján a nők mind a 11 egyéni számát megnyerte.

A 24.hu megkerestea Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) sajtófőnökét, mi is történt pontosan.  Csurka Gergely azt mondta, hogy Hosszú Katinka megmozdult a rajtkövön, amikor a versenyzőknek mozdulatlanul kell várniuk a rajtjelet.

Bemozdult a lába. Előnyt nem szerzett ezzel, de nem lehet méltányosságot gyakorolni, ebben a sportágban ez sajnos kizárás - mondta.

Szerző
Frissítve: 2016.11.05. 20:16

Jégkorong MOL Liga - Edzőváltás Debrecenben

Menesztették Jevgenyij Muhint, a jégkorong MOL Ligában szereplő Debrecen orosz vezetőedzőjét, és helyére a kanadai Jason Morgant nevezték ki.

A klub közleményben jelezte, hogy szerződést bontott Muhinnal, és a hosszabb távú elképzelések megvalósításához a Debrecen a magyarországi tapasztalatokkal is rendelkező, MOL Liga-győztes Jason Morgan személyében találta meg az ideális partnert. Muhinnal a Debrecen az utóbbi időkben nem szerepelt jól, csak a hetedik helyen áll a tabellán.

A 40 esztendős Morgan - aki játékosként jégre lépett az NHL-ben is - az előző idényben MOL Ligát nyert a Miskolci Jegesmedvék csapatával, majd a nyáron a lengyel Opole vezetőedzője lett, ahonnan csütörtökön távozott.

Szerző

Pofátlan hazugságok

Mindenki hülye csak ők nem. A mostani külügyminiszter interjút adott a BBC-nek, abban a migráns és unióellenes népszavaztatásról szólva, jó tanítványként, azt mondta, hogy a mostani magyar kormány nem befolyásolta a népet, az magától döntött, úgy, ahogy. Arról nem szólt, hogy a 38 százalékot ők publikálták 98 százaléknak. De ez még csak szimpla csúsztatás, figyelemelterelés, hülyítés.

A pofátlanság az, hogy állításuk szerint ők nem befolyásolták a népet. Több mint 17 milliárdot, azaz 17 ezer milliót szórtak el közpénzből, a minden határon túlmenően példátlan, erőszakos, ízléstelen, hazug, lázító óriásplakát erdőkre, az egymásba érő, mindent eltipró reklám özönre, a sajtó megszállására.

Aztán meg, a külhoni "szavazóink" milyen jogon szólnak bele itthoni dolgainkba? Ez is egyfajta megszállás és manipuláció. A vereséget az úriember elismeri, de ők nem úri emberek. A jámbor és elbutított népnek meg a duma a lényeg, amit boldogan beszippant. Az egyoldalú "harc " folytatódik. Muszáj ebbe beletörődnünk? Persze semmi sem tart örökké, a méltatlanok regnálása sem. Ez persze gyenge vigasz...