Halálra gázolt egy férfit a gyorsvonat Kelenföldnél

Halálra gázolt egy férfit a Budapest-Déli pályaudvarra tartó gyorsvonat vasárnap délután Kelenföld és Nagytétény között - közölte a Mávinform a honlapján.

A tájékoztatás szerint a hatósági helyszínelés idejére a két állomás között az egyik vágányt lezárták, a másik vágányon lassabban közlekednek a vonatok. Emiatt a Budapest-Székesfehérvár vonalon 15-30 percet késnek egyes vonatok - tették hozzá.

Szerző

Elgázoltak egy nőt az M3-ason

Egy autó elsodort egy gyalogos nőt vasárnap délután, ezért torlódás alakult ki az M3-as autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán, a Szerencs utcánál - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság honlapján.

A tájékoztatás szerint a helyszínelés miatt csak az M3-as autópálya külső sávja járható, lassú haladásra lehet számítani.  A baleset körülményei eddig tisztázatlanok - írta a rendőrség.

Szerző

Életveszélyesen sérült a kigyulladt ház lakója Gyulaházán

Lakóháztűzben életveszélyesen megsérült egy ember Gyulaházán vasárnap késő délután - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

 Dóka Imre elmondta, hogy a Kisvárdához közeli településen egy 100 négyzetméteres alapterületű ház gyulladt ki, a lángok a garázsnak használt pincében álló gázüzemű autóról terjedt át az épületre. A pincében hat tizenegy és fél kilogrammos gázpalack is volt, amely közül kettő a lángoktól felhasadt, továbbá öt benzines kannát vittek még a szabadba a tűzoltók, amelyekben 40 liternyi üzemanyagot tároltak.

A robbanásveszély miatt a tűzhöz közeli hét lakóházból tizenöt ember menekítettek ki a tűzoltók, akik a lángok eloltása után visszatérhettek otthonaikba. A súlyosan megégett embert a debreceni égési centrumba vitték a mentők, s a lángoktól lakhatatlanná vált házban élő három lakót pedig rokonoknál helyezték el.

A tűzet végül a kisvárdai, a baktalórántházi és a cigándi tűzoltók fékezték meg. A szóvivő hozzátette: a katasztrófavédelmi igazgatóság műveleti csoportja helyszíni szemlével megkezdte a tűz okának kiderítését.

Szerző
Témák
tűz Gyulaháza