Előfizetés

Árulja praxisát a ,,lúgos” orvos

Az Országos Alapellátási Intézet honlapján árulja néhány hete házi gyermekorvosi praxisát a lúgos támadásért nem jogerősen elítélt orvos – írja a velvet.hu.

A jogszabály szerint az eladásra fél éve van, különben praxisa visszaszáll az önkormányzatra. Terézváros idén májusban, azután mondta fel a férfi cégével kötött szerződést, hogy a Fővárosi Törvényszék aljas indokból, maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés és kifosztás bűntettében is bűnösnek találta B. Krisztánt, majd négy év letöltendő börtönbüntetésre ítélte és öt évre eltiltotta orvosi hivatásától.

A vád szerint B. Krisztián 2013. március 12-én elkábította volt szeretőjét és maró anyaggal leöntötte a nő nemi szervét.

Halálos baleset - Földön fekvőt gázolt a cserbenhagyó

Halálos kimenetelű baleset történt 2016. december 7-én 17 óra 17 perckor Tatabányán, a Fatelepi úton - írja a police.hu.

Az elsődleges adatok alapján egy kivilágítatlan útszakaszon a személygépkocsi vezetője járművel egy úttesten fekvő, sötét ruházatot viselő férfit ütött el. A sérült a helyszínen életét vesztette.

A balesetet okozó, 18 éves fiatalember a helyszínről elhajtott, majd egy óra múlva visszatért és a rendőrök elfogták.

A Tatabányai Rendőrkapitányság a baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja.

Razzia Újlipótvárosban

Publikálás dátuma
2016.12.07. 20:38
A helyszín, ahol az akció történt - Forrás: Google Street View
A fővárosi nyomozók két albán férfit és egy budapesti nőt fogtak el, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy kábítószerrel kereskedtek Budapesten - írja a police.hu.

Egy Budapest XIII., Csanády utcai étteremben december 7-én délután egy 46 éves albán állampolgárt fogtak el a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály nyomozói a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével együttműködve. Az összehangolt intézkedés során a rendőrök az üggyel kapcsolatban a Budapest XII., Hegyalja út és Harkály utca kereszteződésében ellenőriztek egy autót, és a benne ülő, szintén 46 éves albán férfit, valamint a vele utazó 35 éves budapesti nőt is elfogták. A három személy a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a fővárosban rendszeresen árultak kábítószert. Elszámoltatásuk jelenleg folyamatban van.