Tűz egy Pest megyei óvodában - Húsz gyereket menekítettek

 Tűz ütött ki Dunaharasztiban, a Nádor utcai óvodában pénteken kora délután. Senki sem sérült meg - tájékoztatott a Pest megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Csámpai Attila elmondta, hogy a kazánházban keletkezett kisebb tűz. A fővárosi és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. Az óvodában lévő húsz gyereket a három nevelő még a tűzoltók megérkezése előtt átvitte egy közeli másik óvodába, és senki sem sérült meg.Szerző

Győri gyilkosság - Előzetes letartóztatásba került a gyanúsított

Jogerősen előzetes letartóztatásba helyezte a Győri Járásbíróság pénteken azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint kedden megölt egy idős embert a városban - tájékoztatta a Győri Törvényszék szóvivője.

Máté Kinga elmondta, hogy a 47 éves férfi az életkörülményei és a bűncselekmény súlya miatt került előzetes letartóztatásba. Tóth Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban elmondta, hogy a gyilkossággal gyanúsított S. László hívta ki a mentőket kedden késő este a hetvenéves férfihoz. Az esetről a mentők értesítették a rendőröket. Az igazságügyi orvosszakértő megállapítása szerint a férfi halálát fizikai bántalmazás okozta. S. László vallomása ellentmondásos volt, később beismerte tettét.

Szerző

Újabb sufni-fegyverarzenálra csapott le a rendőrség (videó)

Publikálás dátuma
2016.12.09. 13:27
Forrás: police.hu
Fegyvereket, céltávcsöveket, hangtompítókat és lőszereket foglalt le a rendőrség és a Terrorelhárítási Központ Magyon - tájékoztatta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

A közlemény szerint a Nyíregyházához közeli Magyon szerdán "előzetes bűnügyi információk alapján" tartottak házkutatást egy ingatlanon, ahol egy éles, átalakított puskát, egy légfegyvert, két céltávcsövet, öt hangtompítót és százhatvannyolc kispuskalőszert foglaltak le. Az ügyben lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A családi ház tulajdonosát, egy 57 éves nőt és rokonát, egy 30 éves nyíregyházi férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

Szerző