Szirénázó rendőrautó gázolt a zebrán

Megkülönböztető jelzést használó rendőrségi kisbusz ütött el egy idős nőt, aki a gyalogátkelőhelyen szabad jelzésen haladt át a budapesti Bosnyák téren, pénteken kora délután.

A nő az előzetes adatok alapján könnyű sérülést szenvedett, a mentők kórházba vitték. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja

Szerző

Dílereket fogtak el a Bosnyák téren

Mintegy másfél kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket találtak a rendőrök egy személyautóban Budapest XIV. kerületében, a Bosnyák téren pénteken, kora délután - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Azt írták, elfogták és előállították a kocsiban ülő három embert. Az intézkedést követően nem sokkal az üggyel összefüggésben elfogtak egy 43 éves vietnami férfit is, aki a gyanú szerint átadta az autóban utazó férfiaknak a kábítószergyanús anyagot - olvasható a közleményben.

Szerző

Ismét járható az M5-ös Inárcsnál

Ismét zavartalanul haladhat a forgalom az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán Inárcs térségében, ahol péntek délelőtt két baleset is történt - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

 A rendőrség és a megyei katasztrófavédelem korábbi tájékoztatása szerint az autópálya 31-es kilométerénél személyautók ütköztek össze - ebben a balesetben egy ember megsérült -, majd a 36-os kilométernél három kamion karambolozott. Az ütközés következtében a középső kamion sofőrje a járműbe szorult, őt a dabasi és a monori tűzoltók szabadították ki.

Szerző