Előfizetés

Habonyék reklámüzlete

Felvásárolta a Media Services Company Kft.-t (MSC) az Atmedia Kft. tévés reklámokat értékesítő kereskedőház - írta a 24.hu. 

Az Atmediában a múlt héten lett tulajdonos a Habony Árpád hitelezőjeként ismertté vált Tombor András egyik vállalata. Az így létrejött új cégcsoport értékesíti majd a közmédia rádióinak és televízióinak reklámidejét. Ezzel párhuzamosan az Atmedia a Krskó Tibor tulajdonolta HGY Invest Kft.-vel létrehozza a Radio Sales House Kft.-t, amely mindkét cégcsoport rádiós reklámértékesítési tevékenységét látja majd el. Tehát január 1-től a közszolgálati rádiók reklámértékesítését végző MSC valamint a regionális rádiók reklámértékesítését ellátó KOD Média sales house-ok tevékenységét egy cégbe integrálják, amely 60 regionális rádió reklámidejét értékesíti együttesen.

Kapcsolódó
Tombor András visszatért a médiapiacraNobu

M. Kiss Csaba a Hír Tv-nél folytatja

Januártól M. Kiss Csaba lesz a Célpont című műsor felelős szerkesztője a Hír Tv-nél - mondta a Kreatívnak Tarr Péter, a csatorna vezérigazgató-helyettese.

A szakember az RTL Klub és TV2 után 2007 és 2011 között az MTV Szempont című műsorát vezette, majd rövid tévés szünet után a Story4 Hír24 műsorát vitte annak megszűnésig. Varga G. Gábort, a nemrég bezárt Népszabadság szerkesztő-újságíróját is leszerződtették a Célpont szerkesztőjének. Csatlakozik még a csapathoz Báthory Róbert is, aki korábban M. Kiss Csabával a Szempontban és a Kék fényben dolgozott együtt, majd az RTL Klub szerkesztő-riportere is volt - vázolta Tarr.

Kevesebb településre érkezik meg reggel a napilap

Publikálás dátuma
2016.12.27. 19:02
Fotó: Népszava
Minden lapkiadóval egyeztetett a Magyar Posta és minden érintett belement abba a változtatásba, hogy január 1-től csaknem 20 kis, illetve közepes méretű településen megszüntessék a reggeli lépkézbesítést. A posta azt ígéri, hogy a napilapok ezeken a helyeken a normál kézbesítőjáratokkal érkeznek majd meg az ügyfelekhez a tárgynapon, jellemzően délig - írta kérdésünkre a cég. 

A változtatást a posta azzal indokolta, hogy a "napilapvolumen" jelentősen csökkent az utóbbi időben az érintett településeken. "A Magyar Posta több mint kilencven településen továbbra is fenntartja a kora reggeli napilap-kézbesítési szolgáltatást. Ezen településkör további szűkítése egyelőre nem tervezett" - írta a sajtóosztály, amely ugyan nem árulta el, hová mennek később a lapok, de a Magyar Nemzet szerint az érintett települések között van Ajka, Balassagyarmat, Budakeszi, Balatonfüred és Érd is.