Elfogták a tomboló költőt

Publikálás dátuma
2016.12.29 16:27
A kép illusztráció FOTÓ: Thinkstock
Fotó: /
Budakeszin, a városházán fogták el azt a tomboló költőt, aki az ünnepek előtt botrányt okozott az önkormányzatnál, majd szétrombolta a városi művelődési ház irodáját.

 Az önkormányzat dolgozója értesítette a rendőrséget, hogy ismét megjelent H. Tamás író-költő-festő-barlangász, aki – mint arról beszámoltunk - karácsony előtt már botrányosan viselkedett ott. Miután kivezették, a kultúrházba ment, ahol összetörte a berendezést. Tettének előzménye, hogy elveszítette azt a húszmilliós kártérítési pert, melyet sikertelen kiállítása miatt a kultúrház ellen indított. A bíróság kétmilliós per- és illetékköltséggel sújtotta, emiatt vetkőzött ki magából. A rendőrség egy hétig kereste, mert egyetlen címén sem találták. Végül csütörtökön délután maga ment be ismét a városházára, ahol ezúttal nem okozott bajt, onnan vitték el a rendőrök. Garázdasággal gyanúsítják, szabadlábon védekezik.

Szerző
2016.12.29 16:27

Halálos baleset: elütöttek egy biciklist Nyírmadánál

Publikálás dátuma
2019.02.17 19:04
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
A 41-es főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.
Elütött egy kerékpárost egy autó vasárnap este a 41-es főúton, Nyírmadánál. A baleset következtében a biciklis a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A rendőrség arra kéri az autósokat, hogy fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek.
2019.02.17 19:04

Emberölés: halott férfit találtak egy autóban Zuglóban

Publikálás dátuma
2019.02.17 16:54

Fotó: MTI/ Mihádák Zoltán
Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei vasárnap egy bejelentés alapján kimentek a Budapest XIV. kerületében található Nagy Lajos király útja és az Egressy út kereszteződéséhez, ahol egy autó első ülésén egy halott férfit találtak – írja a police.hu. A nyomozók ezt követően szemlét tartottak, ahol kiderült, hogy idegenkezűség okozta a 60 éves férfi halálát, ezért a BRFK Nyomozó Főosztálya emberölés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.​
2019.02.17 16:54
Frissítve: 2019.02.17 18:25