Egy teherautó pótkocsiját borította fel a jeges szél - Fotók

Publikálás dátuma
2017.01.06. 11:47
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Egy 7 és fél tonnás teherautó üres pótkocsiját borította fel a szél péntek délelőtt a 35-ös főúton, Hajdúböszörmény és Görbeháza között, ezért teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt - közölte a katasztrófavédelem ügyeletes szóvivője.

A  hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók megkezdték a felborult jármű kerekeire állítását. A mentés idejére a rendőrök lezárták az útszakaszt. A forgalmat Hajdúvid és Balmazújváros felé terelik.

Szerző

Holttest egy budapesti épületben

Publikálás dátuma
2017.01.06. 11:03
Az a kupac, az ott egy ember - Illusztráció/Getty Images
Holttestet találtak Budapesten, az áldozat egy romos épületbe húzódott be a dermesztő hideg elől. A hajlék nélküli emberrel a fagyhalál végzett vele. A riasztott orvosi ügyelet már nem tudott segíteni rajta - értesült a Blikk. Tavaly ősztől december végéig 80-an fagytak meg Magyarországon, közülük 27-en a saját lakásukban - olvasható Tömeges emberhalál fenyeget a fagy miatt Magyarországon c. cikkünkben. 

A 24.hu azt írja, hogy éjjel a IX. kerületben, egy áruház mögött, egy benzinkút közelében bukkantak egy megfagyott. emberre. 

Szerző
Témák
Budapest holttest
Frissítve: 2017.01.06. 11:21

Spanyol Ferrari egy újbudai teremgarázsban - Videó

A fővárosi rendőrök elfogták azt a két érdi férfit, akikhez köthető autókereskedésekben több olyan kocsit találtak, amelyiknek az alvázszámát átütötték és rendszámát kicserélték- informál a rendőrség a police.hu-n. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai állampolgári bejelentés alapján találták meg egy Budapest XI., Kánai utcai teremgarázsban a tisztázatlan eredetű, piros Ferrarit, amiről kiderült, hogy a hatóságok Spanyolországban körözik.

A rendelkezésre álló adatok szerint az autót 2016. december 17-én ismeretlen személy bérbe vette egy spanyol férfitól, majd azt a szerződésben rögzített határidőre nem vitte vissza. A magyar rendőrök ezért lefoglalták a keresett gépjárművet.
A teremgarázshely bérlőjét, egy 37 éves férfit a rendőrök január 4-én elfogták. A lakcímén, illetve a hozzá köthető autókereskedésekben tartott házkutatásokkor a nyomozók 20 darab lőszert, a Ferrari indítókulcsát, két hamis spanyol forgalmi engedélyt, készpénzt és egy hamis alvázszámú autót találtak és foglaltak le.

A nyomozók még aznap egy szigetszentmiklósi telephelyen elfogták azt a 41 éves B. Zsoltot, aki a férfinak a két autóra a hamis rendszámokat adta. A helyszínen tartott házkutatáskor a rendőrök további két, hamis alvázszámú kocsit foglaltak le.
A két férfit előállításuk után gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Velük szemben a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya orgazdaság és egyedi azonosító jellel való visszaélés miatt indított eljárást. H. András ellen a két bűncselekmény elkövetésén túl nyomozás folyik lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés bűntett miatt is. A rendőrség előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Szerző