Felnyársalt egy teherautót egy fa Kőbányán - Fotók!

Publikálás dátuma
2017.02.16. 17:50
MTI Fotók: Mihádák Zoltán
Út menti fáknak hajtott egy teherautó Budapesten, a  X. kerületben, a Gergely utcában. A jármű eleje teljesen szétroncsolódott, mire egy fa alatt szétlapulva megállt.

A teherautó több út menti fának nekihajtott, majd a raktere szétesett. A balesetben nem sérült meg senki.

 

Szerző

Tömegbaleset az M43-ason - Még tart a tanúk meghallgatása

Publikálás dátuma
2017.02.16. 15:22
MTI Fotó: Donka Ferenc
Folyamatosan hallgatja meg a rendőrség a tanúkat az M43-as autópályán szerdán történt, négy halálos áldozattal járó tömegbaleset nyomozása során - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Szabó Szilvia elmondta, a rendőrség az ügyben halálos tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset okozása miatt indított eljárást.

Az elmúlt 24 órában, a helyszíni szemlét követően folyamatosan zajlottak a tanúkihallgatások - tudatta a százados. Hozzátette: amennyiben a sérültek állapota lehetővé teszi, a rendőrség őket is tanúként hallgatja ki.

Ezzel párhuzamosan a rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása és az események pontos rekonstruálása érdekében lefoglalta az autópálya üzemeltetőjétől az érintett szakasz forgalmát figyelő kamera felvételeit. A rendőrség igazságügyi műszaki és igazságügyi orvosszakértőt is bevont az eljárásba - közölte a szóvivő.

A sztráda Románia felé vezető oldalán, a határátkelőtől mintegy egy kilométerre szerda reggel fél nyolc körül hét jármű ütközött össze: két román kamion, két román mikrobusz, egy román busz és két bolgár mikrobusz.

A balesetben két török és egy román férfi, valamint egy bolgár nő halt meg, valamennyien mikrobuszban utaztak. A mentők a helyszínen tizenöt sérültet láttak el, tizenhárom embert pedig kórházba kellett vinni Szegedre és Makóra, valamennyien külföldiek.

Szerző

Parkoló kocsikba hajtott egy autós

Parkoló autókba hajtott egy személykocsi a 4-es főúton, Monor belterületén, a baleset miatt lezárták a fél útpályát - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Csámpai Attila elmondta, a személyautó a főút 34-es kilométerénél ütközött az út mellett parkoló autónak és egy kamionnak.
Az autóban egy férfi és egy gyerek utazott. A sofőr beszorult a gépkocsiba, a tűzoltók dolgoznak a kiszabadításán. A mentés és helyszínelés idejére a fél útpályát lezárták, mindkét irányba kilométeres a torlódás.

Szerző
Témák
baleset Monor