Előfizetés

Tragédia - Frontálisan csapódott a kamionba egy kocsi (Sokkoló fotók!)

Publikálás dátuma
2017.02.21. 14:18
MTI Fotó: Donka Ferenc
Egy személyautó és egy tehergépkocsi összeütközött Solt külterületén, az 52-es főúton, az autó vezetője a helyszínen meghalt - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság. A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a főutat - olvasható a közleményben. A baleset az 52-es főút 58-as kilométerénél történt.
MTI Fotó: Donka Ferenc

MTI Fotó: Donka Ferenc

Felvágta az ereit Bándy Kata gyilkosa

Összeomlott és felvágta az ereit a börtönben Péntek László, Bándy Kata gyilkosa. A 40 évre ítélt férfi múlt héten próbálta megölni magát, de sikerült megmenteni az életét - tudta meg a Bors. A bulvárlap információi szerint a férfit jelenleg az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben őrzik.

Bándy Kata, a Pécsi Rendőr-főkapitányság 25 esztendős pszichológusa 2012. július 8-ra virradó éjjel egy helyi szórakozóhelyről hazafelé tartva véletlenül találkozott a feltehetően drog és ital hatása alatt lévő Péntek Lászlóval, aki megfojtotta őt. A lány holttestét július 11-én, délután találták meg egy bokros területen.

Néhány nappal később elfogták Péntek Lászlót, aki beismerő vallomást tett. Az ügy közfelháborodást váltott ki, Péntek perét a tévécsatornák és az újságok is követték. A férfit jogerősen életfogytiglani fegyházbüntetéssel sújtották, az ítélet megszabja, hogy legkorábban 40 év múlva szabadulhat.

Halálos ütközés Biatorbágyon - Fotók

Publikálás dátuma
2017.02.21. 12:29
MTI Fotó: Mihádák Zolt
Kisteherautó és két személygépkocsi karambolozott Biatorbágyon, a balesetben egy ember meghalt - tájékoztatott a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Csámpai Attila elmondta, hogy a személyautókban utazó három ember közül kettő csak könnyebben sérült meg. A harmadik beszorult a járműbe, ahonnan a törökbálinti tűzoltók kiszabadították, de az életét már nem tudták megmenteni a mentők.