Tragikus! Egy kislány halt meg a terepjáróval ütköző autóban (fotók)

Publikálás dátuma
2017.02.22. 14:21

Jánoshida belterületén, a Boldogházai úton egy személygépkocsi - amelyben egy édesanya utazott kilenc éves kislányával - és egy terepjáró frontálisan ütközött, a gyermek meghalt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek, a forgalmat a környező utcákon keresztül terelik.

Törökszentmiklósnál, a 46-os számú út 9-es kilométerszelvényénél is halálos baleset történt. Ott egy személygépkocsi eddig tisztázatlan okból az útról az árokba hajtott, az autóban egyedül utazó sofőr a helyszínen meghalt. A rendőrség félpályás útlezárás mellett vizsgálja a baleset körülményeit.

Szerző
Frissítve: 2017.02.22. 18:34

Összeégett ember egy tanyaépületben

Kigyulladt egy tanya szerdán Csongrád és Bokros között, az épületben a tűzoltók egy megégett holttestet találtak - tájékoztatott a a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A tanyaépület egyik szobájában keletkezett tűz, amely oltására Csongrádról és Szentesről érkeztek egységek a helyszínre. A lángokat két vízsugárral megfékezték, és átszellőztették az épületet. A felderítés közben egy megégett holttestet találtak a házban, az épületben és környékén más nem tartózkodott.

Szerző

A nagyszülők rémálma - "Miattam halt meg az unokám!"

Publikálás dátuma
2017.02.22. 11:16
Illusztráció/Thinkstock
Felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta a Somogy Megyei Főügyészség azzal a férfival szemben, aki vélhetőleg élete végéig "büntetésben" lesz, miután kisunokája az ő hanyagsága miatt vesztette életét. A hanyagság azonban sokszor csak egy pillanat, egy pokoli, soha vissza nem fordítható pillanat. 

Az ügyészség közleménye szerint tavaly nyáron történt, hogy a vádlott büssüi lakása előtt vásárolt egy mozgó ABC-ben, a házból kézen fogva vezette oda a 3 éves fiúunokáját. A kisgyerek kezét azonban a nagypapa a vásárlás kezdetekor elengedte, ekkor történt a tragédia.

Nem biztosította a kisfiú felügyeletét - fogalmaz az ügyészségi közlemény, ezért amikor hazaindultak, a gyerek az üzletként funkcionáló mozgó gépkocsi elé ugrott, az pedig elsodorta. Az életveszélyes sérüléseket szenvedő kisfiút a riasztott mentők megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel: a helyszínen meghalt.

2009-ben Ötvöskónyiban egy hasonló balesetben egy másfél éves kisfiú, 2011-ben pedig Hedrehelyen egy két és fél éves kislány veszítette életét.

Szerző