Szörnyethalt a rendőrautó utasa

A helyszínen életét vesztette annak a rendőrautónak az utasa, amelyik szombat reggel ütközött össze egy másik kocsival Perbál és Tinnye között - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

A rendőrautó vezetőjét súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A balesetben érintett másik autóban két ember sérült meg.

A helyszínelést a kiérkező rendőrök megkezdték, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Szerző

Tiszteletet követel az Együtt alelnöke

Orbán kedvenc propagandalapjában azt írják, hogy mohácsi busókat kéne bevetni a határon a menekültek ellen. Berkecz Balázs, az Együtt alelnöke Facebook-oldalán üzent Pilhál Györgynek, aki a Magyar Időkben le tudta írni „ezt a hülyeséget, hogy Mohács éppen a sokszínűségéről híres, amely városban büszkék az emberek arra, hogy sokácok, svábok, cigányok és magyarok közösen, békésen és vidáman temetik a telet a busójáráson”. Azt is üzente, ezt az ünnepet a „folyton gyűlölködő fideszes propagandagépezet is” tartsa tiszteletbe.

Szerző

220 millióért sincs vevő az akasztói Stadler-stadionra

Évek óta próbálnak vevőt találni a Stadler József által épített hatalmas, akasztói stadionra, de senki nem jelentkezik – hívja fel a figyelmet a Blikk. A stadiont 220 millió forintért hirdetik, é a felszereltsége is elég jó, 94 és 98 között az NB1-ben szereplő akasztói Stadler-FC játszott itt, utána pedig az agárdi Gázszer FC.

A stadiont egy kecskeméti felszámolócég szerezte meg, miután Stadler ellen 98-ban először indítottak eljárást kétmilliárd forint értékű csalás, adócsalás, jogosulatlanul igénybe vett exporttámogatás és fiktív számlák elszámolása miatt. A cég 1999 óta próbálja eladni a stadiont. 2009-ben még 350 millióért hirdették, most már 220 is elég lenne nekik. Az 5,7 hektáros területen lévő 12 ezres stadionban van parkoló és szálloda is.

Szerző