Előfizetés

Razzia - Masszázsszalon extra szolgáltatásokkal (Fotók)

Publikálás dátuma
2017.03.09. 12:53
Fotók: police.hu
A rendőrök elfogták azt a nőt, aki csaknem fél éve olyan „masszázsszalont” működtetett Miskolcon, amelyben az ott foglalkoztatott lányok szexuális szolgáltatást is nyújtottak - írja a police.hu.

Üzletszerűen elkövetett kerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya egy 30 éves debreceni nővel szemben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2016 őszétől egy miskolci lakásban a gyanúsított több felnőtt nő prostitúciós tevékenységéhez nyújtott segítséget, illetve prostitúciós tevékenységre lányokat szervezett. Az asszony a lányok bevételéből rendszeresen részesedett.

A nyomozók 2017. március 8-án rajtaütöttek a masszázsszalonnak álcázott miskolci ingatlanban, ahol elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan U-né Z. Ágnest.

Trükkös csalóbandát kapcsoltak le a budapesti rendőrök - Videó

Publikálás dátuma
2017.03.09. 12:27
Forrás: police.hu
Az angyalföldi nyomozók elfogták azt a két nőt és egy férfit, akik több mint egy éven keresztül különböző indokokkal nagy összegű pénzt és ékszereket csaltak ki egy idős asszonytól - számolt be a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt R. Melinda, M. János és R. Tímea sárbogárdi lakosok ellen.

A nyomozás adatai szerint 2016. januárban egy ismeretlen személy telefonon felhívta a Budapest XIII. kerületben lakó idős sértettet, majd közölte vele, hogy kisorsolták és nyereményeket nyert. Az asszonynak a lakcímén pár nap múlva egy férfi és egy nő át is adta az ígért ajándékok egy részét, amiért azonban pénzt kértek és kaptak is. Az alkalmi ismerősök egy harmadik társukkal később rendszeresen látogatták a hölgyet, és különböző magyarázatokkal 2017. februárig pénzt és ékszereket - több tízmillió forint értékben - csaltak ki tőle.

A nyomozók a három feltételezett elkövetőt 2017. március 8-án a sárbogárdi otthonukban elfogták, majd a házkutatás során mobiltelefonokat, SIM kártyákat és zálogjegyeket foglaltak le.

A háromfős társaságot a rendőrök előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányságára, ahol őket gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatásukat.

Még csak nem is lassított a gázoló

Vádat emelt az ügyészség az ellen a 31 éves nő ellen, aki még 2015 decemberében a budai rakpart Szabadság híd alatt szakaszán gázolt el egy zebrán áthaladó fiatal nőt, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt - közölte a a Fővárosi Főügyészség.

A vádirat szerint a vádlott december 12-én nem sokkal éjfél után, a XI. kerületi budai rakparton autójával a megengedett legnagyobb 50 km/h-ás sebesség helyett 65-70 km/h-ás sebességéggel haladt. Amikor a zebrához ért, a szemből érkező gépkocsik takarása miatt nem tudott meggyőződni arról, van-e gyalogos a közelben, ennek ellenére nem lassított. A zebrán ekkor kezdte meg az áthaladását a sértett. A vádlott a gyalogost nem észlelte és elütötte. A sofőr észlelte a balesetet, de nem állt meg, hanem elhajtott. A fiatal nő a helyszínen életét vesztette.

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség a jelenleg lakhelyelhagyási tilalom hatálya alatt álló terheltet halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével és segítségnyújtás elmulasztásának a veszélyhelyzetet előidéző által elkövetett bűntettével vádolja az autóst, amely bűncselekmények törvény szerint büntetési tétele - a bűnhalmazat miatt - hét és fél évig terjedő szabadságvesztés.