Elfogták a 80 éves bácsi gyilkosát - Videó

Publikálás dátuma
2017.03.23. 16:14
Túrony település - Forrás: Google Street View
A 26 éves férfi - a gyanúsítás szerint - tavaly májusban Túronyban megölt egy helyi, egyedül élő 80 éves német állampolgárt, majd a házból különböző értéktárgyakat lopott el - informál a police.hu.  

A férfit a Baranya megyei településen lévő házában fogták el, ellenállást nem tanúsított. A rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói kihallgatták gyanúsítottként, részletes beismerő vallomást tett. A gyanúsított ellen – őrizetbe vétele mellett – emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Szerző

Halálra gázoltak egy járókelőt Óbudán

Halálra gázolt egy személygépkocsi egy gyalogost a főváros III. kerületében, a Szőlő utcában csütörtökön - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Részleges útlezárás mellett kezdték meg a helyszíni szemlét, az érintett szakaszon váltott tereléssel engedik a forgalmat - írták.

Szerző

Vak árust próbáltak kirabolni a Nyugatinál

Nem jogerősen 3 év 4 hónap fegyházra ítélte a Pesti Központi Kerületi Bíróság azt a 47 éves férfit, aki megpróbált kifosztani egy vak férfit - közölte a fővárosi főügyész csütörtökön.

A férfi hétfőn a Nyugati pályaudvarnál kísérelte meg elvenni a vak sértett hátizsákját. A pályaudvar főbejárata előtti járdaszakaszon odalépett a horgászszéken ülő, léggömböt áruló vak férfihoz, majd levette a szék karfájára tekert hátizsákját. A történteket azonban egy vasútőr látta és megakadályozta, hogy a vádlott a hátizsákkal elhagyja a helyszínt. A büntetett előéletű férfit a Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé. A Pesti Központi Kerületi Bíróság 3 év 4 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte a vádlottat, és kimondta azt is, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható. Az ítélet nem jogerős.

Szerző