Brutális - Szörnyethaltak a frontális ütközésben Szentkirálynál (Fotók)

Publikálás dátuma
2017.03.30. 19:25

Két ember meghalt, egy pedig megsérült, amikor két személygépkocsi frontálisan összeütközött a Bács-Kiskun megyei Szentkirály közelében csütörtökön délután - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A 4622-es számú úton, eddig tisztázatlan körülmények között történt baleset két áldozata a helyszínen meghalt, egy harmadik sérültet kórházba vittek. A rendőrök a helyszínelés idejére teljesen lezárták az érintett útszakaszt, a forgalmat a 44-es számú főút 8.700-as méterszelvényénél terelik el, illetve a 4622-es út 8.900-as méterszelvényénél visszafordítják a közlekedőket - közölte a főkapitányság. A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleménye szerint a baleset a Kecskemét felé vezető úton történt. A sérült állapota súlyos - közölték.

 

Szerző
Frissítve: 2017.03.30. 21:59

Gázpisztollyal lövöldözött három fiatalra Budapesten

Publikálás dátuma
2017.03.30. 18:59
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Gázpisztollyal lövöldözött vitapartnereire egy férfi csütörtökön a főváros XIII. kerületében, a Szegedi úton - tájékoztatott a Budapesti Rendőr Főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztálya.

A gyanúsított azt követően adott le több lövést a gáz-riasztófegyverből, hogy szóváltásba keveredett három fiatallal. A férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, felfegyverkezett garázdaság miatt indult eljárás ellene - közölte a BRFK.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Az Origo információi szerint a rendőrök elkerítették az áruház melletti sétálóutcát. Úgy tudják, hogy valamilyen kábítószer hatása alatt állhatott a lövöldöző, aki a fegyvert is eldobta, ami sokáig az utcán hevert.

Szerző

Shakira vezette nyomra a rendőröket - Fotók

Publikálás dátuma
2017.03.30. 15:45
Forrás: police.hu
Shakira, a szolgálati kutya a helyszíntől az egyik gyanúsított házáig követte a nyomokat Niklán - írja a police.hu.

A Marcali Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat két niklai lakos ellen. Ismeretlen tettesek 2017. március 25-én és március 27-én egy niklai lakóház ajtaját befeszítették és onnan élelmiszereket, ruhákat, botmixert és egy fűnyírót loptak el.

Ezt követően, 2017.március 27-én és március 28-án szintén Niklán, egy ingatlan udvarán álló garázs tetőszerkezetét megbontották és az épületből 9 darab szarvasagancsot tulajdonítottak el. Sándor Tamás r. törzszászlós Shakira nevű nyomkövető szolgálati kutyája a helyszíntől egy niklai ház bejáratáig vezette a rendőröket, ahol az ott lakó férfi elismerte az egyenruhásoknak, hogy a bűncselekményt ő követte el egy társával együtt.

A körzeti megbízottak a 28 éves T. I.-t, majd a 27 éves T. Z.-t elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. T. I. az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet, T. Z.-t azonban őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatását. 

Szerző
Témák
betörők Shakira