Lakástűzben halt meg egy ember Baranya megyében

Kigyulladt egy ház szombaton Dunaszekcsőn, az épületből eszméletlen állapotban kihozott ember meghalt - közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

A Széchenyi utcában történt esetről azt írták, hogy az ingatlan lakóját a mohácsi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott tartózkodók hozták ki a házból és eloltották a lángokat. A tűzoltók megpróbálták újraéleszteni a lakót, de nem jártak sikerrel. Az épület izzó részeit eloltották.

Szerző

Elfogták a zuglói zaklatót - Videó!

Publikálás dátuma
2017.04.15. 18:38
Forrás: rendőrségi videó
A zuglói rendőrök elfogták azt a férfit, aki a XIV. kerületben több nőt zaklatott és bántalmazott. A 28 éves budapesti lakos ellen szexuális kényszerítés bűntette, valamint súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indul eljárás- tudatja a police.hu.

Tavaly december és idén február 14. között három alkalommal érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi Zuglóban egyedül közlekedő nőket bántalmaz, szexuálisan zaklatja őket, majd a helyszínről rövid idő elteltével elmenekül. 2017. április 14-én 3 óra körül hasonló bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint egy ruhátlan, arcát eltakaró sapkát viselő férfi megtámadott egy nőt, aki korábban az éjszakai buszról szállt le. A sértettet fojtogatni kezdte, majd egy fehér színű gépjárművel elmenekült a helyszínről.Az elkövető azonosítása érdekében a zuglói rendőrök akciót szerveztek, amelynek eredményeképpen beazonosították a gyanúsított gépjárművét, amelyet a délutáni órákban intézkedés alá vontak Zuglóban. A jármű vezetője K. Balázs volt. A jármű átvizsgálása során több, közbiztonságra különösen veszélyes eszközt foglaltak le.

Szerző

Holttest a leégett épületben

Holttestet találtak Szentesen, egy leégett melléképületben szombaton a tűzoltók - tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján azt közölte, hogy a Dózsa György utcában, egy 18 négyzetméteres épületben egy ágy gyulladt meg. A tűzoltók az épületben egy holttestet találtak - áll a közleményben. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, közigazgatási eljárás keretében vizsgálják az eset körülményeit.

Szerző